To je to što me zanima!

Babić: Potrošili smo se, igrači su umorni. Dali su sve od sebe

Šteta... Mislim da smo otvorili izvrsno prvih 15-20 minuta. Nekakav umor je došao. Izgubili smo puno energije, bilo je tu i malo nesreće i nismo mogli, kaže Kopljar
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je u polufinalu Europskog prvenstva u Poljskoj protiv Španjolske 33-29. 

Naši rukometaši su bili razočarani, ali i željni i spremni osvojiti brončanu medalju protiv Norveške u nedjelju.

- Činjenica je da smo potrošili puno energije protiv Poljske. Pali smo u završnici i mislim da je to glavni razlog (za poraz) - rekao je izbornik Željko Babić nakon utakmice.

- Za mene je to sve isključivo energetskog tipa. Igrači su umorni, dali su sve što su mogli. Imamo dosta problema u timu i to se u ovakvoj ozbiljnoj utakmici osjeti. Mirko je imao četiri obrane u 20. minuti. To je, mislim, normalno, ali nije to problem Mirka. Mi timski nismo izdržali - rekao je Babić pa dodao:

- Bilo bi odlično kad bi se osvetili Norvežanima.

Neki igrači su plakali, neki nisu, ali su svi bili tužni i razočarani.

- Šteta... Mislim da smo otvorili izvrsno prvih 15-20 minuta. Nekakav umor je došao. Izgubili smo puno energije, bilo je tu i malo nesreće i nismo mogli - izjavio je kapetan reprezentacije Marko Kopljar.

- Kraj je turnira i sve su ekipe umorne. Mi ćemo se pripremiti za Norvežane. Frustriram se jer, iskreno, ozljede su sastavni dio sporta, ali ne dopuštaju da se normalno pripremimo i da budemo u formi. Žao mi je zbog tih par ozljeda, imali bi više snage i bolje odigrali. Španjolcima želim sreću u finalu.

Hrvatska će za treće mjesto igrati protiv Norveške koja je izgubila od Njemačke nakon produžetaka 34-33.

- Medalja je medalja. Puno bi nam značila.

Utakmica za treće mjesto je na rasporedu u nedjelju u 15.00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 369

  • josko busljeta 31.01.2016.

    BABICU jeli tebi jasno koliko mi u Hrvatskoj imamo neobradjene zemlje !!! Uzmi ljepo i pocni kopati i neces trebati stati dok si ziv jer je to za tebe vjerovatno pravi zanat ! Mani se rukometa jer je to za tebe ENIGMA i to velika !!!!! A i Grci sigurno pomocnike traze za berbu maslina ! To bi bila Alternativa broj dva a treca mozda i najteza :Nadji si u Hrvatskoj neki drugorazredni ruk.Klub i dovedi ga u prvu ligu !!! Ako to onda uspijes vjerovat cu u tebe kao "Strucnjaka" ! INACE IDI ZBOGOM!!!

  • ONAJ 101 30.01.2016.

    ne razumijem kako to naši se igrači uvijek potroše,pa od čega su satkani igrači iz drugi zemalja? kod nas kopljar i duvnjak kao da imaju po 45g,a ne 30 i 28g

  • Kim1 30.01.2016.

    Ja sam iskreno nakon onoga s Poljacima očekivala od naših puno više... očito nam nije suđeno to europsko zlato...štetaa:/

Komentiraj...
Vidi sve komentare