To je to što me zanima!

Koprivničani su u dobroj formi: Sjajni Heber srušio Lokomotivu

Ovo je bio peti uzastopni poraz "lokosa", a oba gola za goste iz Koprivnice postigao je Brazilac Heber Dos Santos u 12. i 61. minuti. Belupo je tako potvrdio dobru formu poslije remija s Rijekom
Vidi originalni članak

U utakmici 17. kola Prve HNL u petak je Lokomotiva na stadionu u Kranjčevičevoj pred 300 gledatelja poražena od Slaven Belupa sa 0-2 (0-1). Time je klub iz Koprivnice potvrdio dobru formu poslije odlične igre i remija protiv Rijeke (0-0) prethodno kolo, a u idućoj prvenstvenoj utakmici dočekuju splitski Hajduk 4. prosinca.

Ovo je bio peti uzastopni poraz "lokosa", a oba gola za goste iz Koprivnice postigao je Brazilac Heber Dos Santos u 12. i 61. minuti.

Lokomotiva je tako loše počela pod novim trenerom Tokićem kojem je ovo bio drugi poraz na klupi zagrebačkog kluba, ali i dalje su na šest bodova prednosti ispred Cibalije na devetoj poziciji koja ima utakmicu manje i tešku misiju sutra na Rujevici.
 
U subotu se sastaju Istra 1961 - Split, te Rijeka - Cibalia, a u nedjelju Osijek dočekuje Dinamo, a Hajduk igra protiv Intera.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Josip Joe Milovich 26.11.2016.

    Ta Lokomotiva je zrela za 2. ligu

  • hrvatska u srcu 26.11.2016.

    jesu li u tih tristo gledatelja brojali i pričuvne igrače trenere zaštitare i djelatnike na stadijonu ?

  • POTPEC 25.11.2016.

    Bravo Slavene, samo naprid.

Komentiraj...
Vidi sve komentare