To je to što me zanima!

Korčula: Sudac golmanu dao crveni pa ga ovaj nokautirao!

U Žrnovu na Korčuli golman Enkela skrivio je penal, a kad mu je sudac dao drugi žuti karton ovaj ga je udario šakom u glavu! Novo divljaštvo u hrvatskom nogometu
Vidi originalni članak

U utakmici 2. Županijske nogometne lige između domaćeg Žrnova i Enkela na Korčuli, gostujući golman skrivio je penal u 37. minuti pri 2-0 zaostatku. Sudac Ivan Suton pokazao je na bijelu točku, a golmanu Gadžiću dao je drugi žuti karton. 

Kako piše markopolosport.net, golman Gadžić divljački je reagirao i udario je šakom u glavu suca te ga nokautirao!

Utakmica je odmah prekinuta i registrirana 3-0 za domaće, ali to je manje bitno. Bitno je da se huligane u dresu najstrože kazni jer im nije mjesto na terenu. Uvijek postoji druga strana priče, ali za ovo opravdanja nema!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Alex 10.05.2012.

    Ja znam slucaj kada je sudac kod 1:1 sudio kraj u 81. minuti jer su gosti pritiskali i bilo je samo pitanje vremena kad ce zabit... Sankcije? Nikakve! 10-tak minuta ranije suditi utakmicu i ne biti kaznjen... Zasto se onda cudimo ovakvim slucajevima? Nije da opravdavam nasilje, ali sto ti suci rade u nizerazrednim ligama je ODVRATNO! Prodaju se za kilu janjetine... Inace, ovo je slucaj iz 1. Zupanijske lige, koji sam naveo i desio se prije 20-tak dana..

  • drmm 10.05.2012.

    Svi vi koji smatrate da vas suci na nižim ili višim ligama potkradaju i omalovažavaju pozovite se na član 148 i član 149 Kaznenog zakona Republike Hrvatske i da vidite kako će suci početi pošteno suditi,ne piše mnogo,ali dobar odvjetnik će znati kako izvući novac od sudaca...samo ne smijete suce fizički napadati i vrijeđati...!!!

  • mario72 10.05.2012.

    Napokon i OKO SOKOLOVO progledalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare