To je to što me zanima!

Korejci 'izveli Ronalda': Poveli pa proslavili uz Cristianov 'siu'

Cesinho je u 45. minuti nakon sjajne akcije pogodio za 2-1, a onda je sa suigračima izveo poznatu Ronaldovu proslavu uz zvuk 'siuuuu' kojom je usput odao počast jednom od najboljih svih vremena
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa nalaze se u Južnoj Koreji gdje odrađuju pripreme uoči početka nove sezone. Aktualni talijanski prvak odigrao je prijateljsku utakmicu s najjačim sastavom korejske K-Lige, a konačan rezultat bio je 3-3.

Rezervni sastav 'stare dame' u kojem nisu igrale najveće zvijezde uključujući i Cristiana Ronalda u jednom trenutku je čak i gubio, no Mauriziju Sarriju ipak je bilo bitnije odmoriti glavne igrače.

Navijači na stadionu bili su ljutiti jer na terenu nema Ronalda zbog kojeg je većina i došla pogledati utakmicu pa su nekolicinu puta izviždali gostujućeg trenera zazivajući da ga barem na kratko uvede u igru.

Želja im se nije ispunila, no barem ih je na trenutak zabavio 'privid' Ronalda u trenutku kada je domaći sastav poveo.

Cesinho je u 45. minuti nakon sjajne akcije pogodio za 2-1, a onda je sa suigračima izveo poznatu Ronaldovu proslavu uz zvuk 'siuuuu' kojom je usput odao počast jednom od najboljih svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Utakmica je završila rezultatom 3-3, za Juventus su pogađali Muratore, Matuidi i Pereira, a Cesinho je nakon utakmice idola zatražio i dres.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare