To je to što me zanima!

Koreografija zahvale: Navijači Kosova digli engleske zastave

Kosovska nogometna reprezentacija izgubila je od Engleske (0-4) kod kuće, ali njihovi navijači bili su dobro raspoloženi. Prije utakmice zahvalili su Englezima za podršku u ratu na Kosovu prije nešto više od 20 godina
Vidi originalni članak

Tijekom intoniranja engleske himne 'God Save The Queen' cijeli je stadion Fadil Vokrri u Prištini na nekoliko trenutaka bio obasipan engleskim zastavama. Bila je to koreografija zahvale kosovskih navijača na svemu što je Engleska napravila za njihovu zemlju u ratu za Kosovo.

Također, kosovski su navijači na predstavljanju prije utakmice izvikivali prezimena engleskih reprezentativaca. Utakmica je prošla u prijateljskom okruženju, ali domaći su nogometaši izgubili 0-4 (0-1). Prvi im je gol zabio Harry Winks, a još su zabijali Kane, Rashford i Mount. 

Kosovo je kao treće završilo kvalifikacijski ciklus za Euro 2020., ali još imaju priliku otići na Europsko prvenstvo preko završnog turnira Lige nacija. Tamo će biti još Gruzija, Bjelorusija i Makedonija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Anonimus2017 19.11.2019.

    I oni imaju bolji stadion od nas....e moja RH i lopine

  • NIKE 18.11.2019.

    Crni humor je zahvaljivati najvećem kolonizatoru i osvajaču u povijesti našeg čovječanstva, ali dobro treba se nešto pitati i Indijce, ove iz Afrike (Kenija, Tanganjika i Uganda..) itd.

  • Syrian 18.11.2019.

    Gospoda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare