To je to što me zanima!

Korona u Barceloni: Utakmica s Athletic Bilbaom pod upitnikom

Katalonski klub potvrdio je dva slučaja zaraze korona virusom, ali naglasili su da se radi o članovima stručnog stožera. Pod upitnikom je zaostala utakmica La Lige s Athletic Bilbaom
Vidi originalni članak

Barcelona je objavila kako su dva člana stručnog stožera pozitivna na korona virus, a iz istog je razloga otkazana današnja pressica i trening.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katalonski klub po rasporedu bi u srijedu trebao odigrati zaostalu utakmicu 2. kola protiv Athletic Bilbaa, no pojavom korona virusa u redovima Barcelona utakmica je došla pod veliki upitnik.

NOVI POZITIVNI Korona poharala Man. City: Odgođen je derbi s Evertonom

Klub će danas testirati sve igrače i članove stručnog stožera, a u slučaju pozitivnih nalaza nekog iz igračkog kadra zaostala utakmica vjerojatno će ponovno biti odgođena.

Barcelona je nakon 17 odigranih kola na 5. mjestu La Lige, s deset bodova zaostatka za vodećim Atletico Madridom (38).

VELIKANI SE VRAĆAJU Ronaldo natrpao Udinese, Barca na krilima Messija opet pri vrhu

Korona virus posljednjih tjedana ponovno kruži nogometnim krugova zbog čega se sve više utakmica odgađa, a takvu situaciju možemo pripisati razdoblju blagdana.

 Zasad se nisu pojavile informacije o suspendiranju prvenstava, očito je da su nogometne organizacije odlučile jednostavno živjeti s "tim".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pfc 05.01.2021.

    A u Juveu Cuadrado i Alex Sandro,zasada...sad bi trebao Juve ko Napoli,ne pojavit se

  • Ivan051094 05.01.2021.

    Ne razumijem situaciju vezanu za pozitivne igrače i odgodu utakmica.Mislim da treba bit daleko veci broj zaraženih odnosno igrača koji su u izolaciji da tekme bude odgođena.To su sve klubovi koji imaju 30+ igrača na raspolaganju.Znam da je situacija posebna s obzirom na pandemiju,ali ako ti je 7 igraca zaraženo/izolirano dovoljno je da se tekma odgodi.Moje misljenje je da su tu brojku trebali poduplati,jer imali smo godinama u nazad situaciju da su u pojedinim klubovima imali po 7 8 ozlijeđenih pa se utakmica igrala.

  • 05.01.2021.

    Messi propo ko Grčka, nema kapi krvi baš se vidi da mu se ne da više.Samo stoji na 20-25 m i glumi martinelu.Barca je gotova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare