To je to što me zanima!

Korona žarište u Hoffenheimu: Cijela momčad u samoizolaciji

Ne možemo objasniti tu naglu eksploziju s obzirom da mjesecima strogo pazimo na zdravstveni protokol i do sada smo pandemiju prošli bez ijednog slučaja, izjavio je sportski direktor Rosen
Vidi originalni članak

S najmanje pet pozitivnih slučajeva na Covid-19, njemački prvoligaš Hoffenheim je u srijedu postao prva momčad Bundeslige koja je stavljena u karantenu otkako je nastavljeno natjecanja u svibnju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrači Sebastian Rudy, Ishak Belfodil i jedan član trenerskog stožera bili su pozitivni na testiranju u srijedu, objavio je klub. Večer ranije su Izraelac Munas Dabbur i Danac Robert Skov bili pozitivni po dolasku u svoje reprezentacije.

Prošli tjedan je Hoffenheim igrao protiv češkog Slovana Liberec koji je bio bez 15 igrača koji su se zarazili.

Nakon reprezentativne stanke Hoffenheim, trenutačno 13. u prvenstvu, treba igrati u Bundesligi utakmicu osmog kola 21. studenog protiv Stuttgarta.

U listopadu nakon tjedna kada su se igrale utakmice Lige nacija i prijateljske utakmice dvojica igrača su se vratila iz svojih reprezentacija s korona virusom - hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić i Ganac Kasim Adams. Pavel Kaderabek je morao nedavno biti u samoizolaciji jer je bio kontakt zaražene osobe. No njih su trojica preboljela Covid-19, bili su negativni na testiranjima i vratili su se treninzima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • žkime 11.11.2020.

    2 tjedna kucnog zraka i korona nestane ko rukom...

  • Misur80 11.11.2020.

    Opet su Hrvati krivi jel?

  • IvanYT 11.11.2020.

    Nadam se da će Kramarić preživjeti on je najbliže što imamo Levandovskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare