To je to što me zanima!

'Kos je obećao prvih 11 ako potpišemo s tim menadžerom'

Predsjednik Hajduka dao mi je obećanje da će moj sin igrati u prvih 11 ako ga predam u ruke menadžeru Vukmiricu, a ja nikad nisam vidio tog čovjeka, priča Vojković
Vidi originalni članak

Povod naših sastanaka s predsjednikom Ivanom Kosom je bilo njegovo nagovaranje da moje dijete potpiše za menadžera Vukmiricu. Ja tog čovjeka nisam vidio nikad u životu, rekao je otac Frane Vojkovića, Ivan Vojković po izlasku iz pritvora te nastavio:

- Sastanke smo imali isključivo iz tog razloga uz obećanje da će moj sin igrati u prvih 11 ako ga predam spomenutom menadžeru. Na ovom zadnjem sastanku nije se o tome razgovaralo jer nas je bilo više u uredu. Jednom prilikom me poslao i kod trenera Marijana Pušnika koji mi je rekao da bi mi bilo dobro da dijete predam u ruke tog menadžera iako ga nije imenom spomenuo. Mislim da su u sprezi bili predsjednik i trener - rekao je Vojković te dodao kako njegov sin još nema menadžera:

- Nemamo, naći ćemo ga. Oni to znaju i vidjeli su da je Frane roba koju bi mogli unovčiti.

Podsjetimo, Vojković je pušten na slobodu uz zabranu prilaska predsjedniku Hajduka na 20 metara te njegovu uredu na 50 metara.

- Reći ću samo da je Kos 20 godina mlađi od mene i 20 centimetara viši te nema govora da bih ja njemu prijetio, a kamoli da bih ga fizički napao. Rekao sam to u policiji, a ponavljam i sada, idemo na poligraf pa ćemo vidjeti tko govori istinu, a tko ne - dodao je Vojković.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • škver 08.12.2016.

    Kakav narod,takva država!!! Sila,mito,korupcija,veze,uhljebe.....Pošteni, karta u jednom smjeru!

  • Puta Madre 08.12.2016.

    Sta ti imaš malome kupovati mjesto u prvih jedanaest radi tebe i takvih hajduk je jadan mamu vam vašu tako su od mog starog tražili 10 000 njemačkih maraka samo da bi ja došao u školu hajduka.Cigani

  • gjcezar 08.12.2016.

    Ma nemoguce da se nesto ovakvo desava u toj oazi pravednika!? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare