To je to što me zanima!

Košarkaš dobra srca: Parker košem sa centra spasio klinca

Na humanitarnom okupljanju koje je organizirao francuski reprezentativac Boris Diaw nastupio je Tony Parker, koji je sjajnim potezom oduševio jednog dječaka
Vidi originalni članak

Tony Parker i Boris Diaw i dalje su zajedno. Obojica su završili zajedno NBA sezonu u San Antoniju, potom su se preselili u francusku reprezentaciju, s kojom su igrali na Olimpijskim igrama.

Prije povratka u San Antonio jedan dan su ta dva sjajna košarkaša provela na humanitarnom košarkaškom okupljanju koje je upriličio Boris Diaw preko svoje fondacije.

Svakakvih zanimljivosti je bilo za gledatelje tijekom tog događaja, a jedan od događaja su bili šutevi s centra parketa. Prvo je pokušao dječak koji je sudjelovao u tom dijelu programa, ali, naravno, nije niti mogao dobaciti loptu do koša. Unatoč velikom izazovu dječak je bio prilično deprimiran, te je molio Tonyja Parkera da ispravi njegovu "pogrešku".

Unatoč delikatnom zadatku Parker je uzeo loptu u ruke i besprijekorno zabio. Tek što je lopta prošla mrežicom oduševljeni dječak se zaletio najboljem francuskom košarkašu u zagrljaj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ntnk 24sata 06.09.2012.

    kako je to parker ladno pogodio nemos vjerovat koda baca slobno , i lijepa gesta respect

  • mali zeleni prigorec 06.09.2012.

    Neka se i drugi sportaši ugledaju na njih! Sama malo treba da bi se nekoga usrećilo.

  • torca-1950 05.09.2012.

    jedan od najboljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare