To je to što me zanima!

Košarkaša Zadra brutalno pretukli u kafiću u Zagrebu

Mladi Zadranin Pavle Marčinković nastradao je u caffe baru Papagaj u Zagrebu, nakon čega je zaradio tri šava i nije zaigrao protiv Dubrave
Vidi originalni članak

Da je priča o tučnjavi iz koje je 18-godišnji Marčinković izašao krvave glave doista točna, potvrdio je direktor kluba Giuseppe Giergia, ali i predsjednik Zadra Kristijan Magaš.
- Mogu potvrditi nemili incident te da je Pavle Marčinković nakon obrade u Hitnoj pomoći zaradio tri šava na glavi. Budući da je to u neprimjereno vrijeme, odnosno dok su košarkaši trebali biti u posteljama, a ne u noćnom izlasku, klupska će se uprava uskoro očitovati o cijelom slučaju i eventualnim sankcijama prema 'noćnim pticama' - rekao je Magaš za zadarski portal ezadar.hr.
Marčinković je u srijedu navečer mirno sjedio s prijateljem i suigračem Marinom Šarlijom u kafiću i ispijao piće. Kada je Marino, inače sin bivšega košarkaša Zadra i Cibone Stipe Šarlije, otišao na zahod, napadači su iskoristili priliku i brutalno pretukli Pavla. Šarlija ga je zatekao kako leži na podu krvave glave. Odmah su ga prevezli u bolnicu, gdje su ga zašili. Zbog ovog incidenta Marčinković nije igrao protiv Dubrave iduće večeri, ali bio je u gledalištu. S povezom na glavi kao "materijalnim dokazom" da je sudjelovao u tučnjavi...
Zasad policija još nije izdala službeno priopćenje o ovom napadu, a ni iz kluba još nisu odlučili kako će sankcionirati dvojicu mladih igrača, koji su u vrijeme tučnjave trebali biti u krevetu. Aco Petrović nema prevelik izbor i ne bi mu odgovarala suspenzija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • josica 12.04.2008.

    PURGERI GORI STE OD SLOVENACA. ZAŠTO NAS TJERATE DA PODIVLJAMO KAD VIDIMO ZG TABLICE?!

  • zadranin4ever 11.04.2008.

    doci cete i vi u zadar i to vrlo brzo pa cemo vas vidit ode ocete se tako bahatit i mlatit

  • dicmo city 11.04.2008.

    I onda ce se purgeri cudit kad in ovo lito budu pribrojavali zube po Dalmaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare