To je to što me zanima!

Košarkaši na predavanju: Rekli su da ne idemo nikamo sami

Košarkaši su prije odlaska na pripreme za Olimpijske igre bili na predavanju o ponašanju olimpijaca i opasnostima u Riju. Upozoreni su da nikamo ne idu bez akreditacija i ne izlaze iz Sela sami
Vidi originalni članak

Uputili su nas u pravila ponašanja u Olimpijskom selu, govorili nam o formalnostima, da nikamo ne idemo bez akreditacija i ne izlazimo iz Sela na svoju ruku. Ako želimo pogledati druge sportove, morali bismo ići organizirano, zbog sigurnosti preporučuju da nikamo ne idemo sami, kaže Kruno Simon.

Naši su se košarkaši nakon deset slobodnih dana opet okupili u Zagrebu i zajedno otputovali u Sv. Martin na Muri na pripreme za Rio. Prije odlaska bili su na predavanju o tome kako bi se olimpijci trebali ponašati. Uostalom, osim Roku Ukiću, svim ostalim igračima ovo će biti prve Igre.

Prošlo je deset dana otkad su se vratili iz Torina, gdje su izborili odlazak u Rio. Nisu dobili nikakav poseban program, ali...

- Svi smo dovoljno savjesni i profesionalni, nitko se nije zapustio. Dobro nam je došlo malo vremena da se odmorimo i napunimo baterije. Možda će prvi dan biti problematičan, ali već drugog očekujem da budemo u punom pogonu - rekao je Simon, koji se veseli prvom odlasku u Južnu Ameriku.

U utorak reprezentacija odlazi na završne pripreme u Argentinu prije konačnog odredišta.

- Skupina je strašno jaka, neće biti lako plasirati se među četiri. Sigurno nećemo ići turistički, ali nećemo ni ništa najavljivati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare