To je to što me zanima!

Košarkaši opet bez izbornika: Među kandidatima je i Repeša

Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza ocijenio je nastup reprezentacije na Svjetskom prvenstvu neuspješnim, ali to ne znači da su Repeši zatvorena vrata
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija opet je bez izbornika. Dugo se čekalo izvješće Jasmina Repeše poslije Svjetskog prvenstva, dugo se čekao i sastanak Upravnog odbora HKS-a, na kojem je odlučeno tek to da - ništa nije odlučeno. 

- Rezultat muške seniorske reprezentacije na SP-u u Španjolskoj (10. mjesto) ocijenjen je neuspješnim - stoji u priopćenju HKS-a, ali bez obzira na to, Repeša je i dalje kandidat za izborničko mjesto na Europskom prvenstvu 2015. koje se igra i u Zagrebu. 

- Neuspješan rezultat na Svjetskom prvenstvu ne znači da Repeša ne može biti kandidat za izbornika - rekao je Danko Radić, predsjednik Saveza, za službene stranice HKS-a. 

- Imena koja se spominju u medijima kao kandidati za izborničku funkciju su točna. To su Spahija, Perasović, Petrović, Anzulović, ali i Repeša - objasnio je Radić. 

Neven Spahija trenutačno je u NBA ligi, gdje je pomoćnik Mikeu Budenholzeru na klupi Atlanta Hawksa, a Velimir Perasović trenira Valenciju u španjolskoj ligi. Kako pravila ne dopuštaju trenerima da istovremeno budu treneri u španjolskom klubu i izbornici reprezentacija, Spahija je prvi favorit za izbornika Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • chaz michael michaels 18.12.2014.

    Perasovića treba dovesti pod hitno

  • Vitez tame 17.12.2014.

    Jedini legitimni kandidat je Perasović i to je blizu realizacije jer će španjolci ukinuti uvjet trener u endesi ne može biti izbornik,drugi najbolji izbor bio bi Itudis,treći Nazor a sačuvaj nas bože više Repeše,da hoće Kukoč pa da pomete i ovu mafiju u HKSu

  • ragazzo 17.12.2014.

    Perasović je najbolji kandidat. A ja vjerujem da će i on htjeti preuzeti reprezentaciju jer ko bi lud htio odbiti reprezentaciju. Prilika se ne nudi svaki dan, i to bi bio još jedan uspjeh u njegovoj trenerskoj karijeri. Drugi kandidat Tabak trener koji je talentiran, ali još treba raditi da jednog dana preuzme reprezentaciju. Treći kandidat je stranac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare