To je to što me zanima!

Košarkaši otputovali na EP po prvu medalju nakon 22 godine

Puno smo puta do sada ispraćeni s velikim optimizmom pa nismo ispunili očekivanja. Teško je predvidjeti što će biti. Imamo kvalitetu, no moramo znati da ne odskačemo toliko od ostalih, kaže kapetan Ukić
Vidi originalni članak

Iako sam odradio tjedan dana pravih treninga, nedostaje mi malo utakmica. No trebat će mi dvije, tri utakmice da uđem u pravi ritam. Dugo je prvenstvo i mogu se dizati kroz utakmice, rekao je Roko Leni Ukić prije odlaska hrvatske košarkaške reprezentacije na Eurobasket u Rumunjsku.

Hrvatski kapetan zbog ozljede je propustio jedan dio priprema reprezentacije, no njegovo iskustvo Aci Petroviću itekako je važno na ovom prvenstvu.

Pogledajte video

- Puno smo puta do sada ispraćeni s velikim optimizmom pa nismo ispunili očekivanja. Teško je predvidjeti što će biti. Imamo kvalitetu, no moramo znati da ne odskačemo toliko od nekih reprezentacija koje su nam konkurencija. Morat ćemo svi odigrati vrhunski da ostvarimo ono što svi priželjkujemo - kaže Ukić te nastavlja:

- Atmosfera je odlična, ali rezultat diktira atmosferu. Na nama je da pobjeđujemo i onda atmosfera neće biti loša.

Hrvatska u petak u 14 sati otvara protiv Mađarske.

- Mađari? Pa realno su ekipa koja je rang ili dva slabija od nas. Moramo ih ozbiljno shvatiti, no ako budemo u optimalnoj razini rezultat ne bi trebao doći u pitanje.

Zna se tko su glavni igrači ove reprezentacije.

- Bogdanović i Šarić su dva naša najbolja igrača u svakom pogledu. No nisu samo njih dvojica reprezentacija, ne smijemo upasti u zamku da uvijek očekujemo da oni sve riješe. Vidjelo se i na pripremama u kakvom su stanju, sjajno izgledaju. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nbaplayoff 30.08.2017.

    Novinari, vidim da nisam upucen, pa me zanima samo kaj su 3 ekipe na natjecanju? Posto vidim da pise da idemo po medalju ... tako da mi nije jasno

  • Arzancanin 30.08.2017.

    Sretno dečki 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷😊😊😊😊👌👌👌👌👌👌👌

  • 30.08.2017.

    Biti će dobro ako se Bojan i Dario ne iscjede do 1/4 finala a ovi ostali odigraju srčano i muški, nema euforije ni obećanja. Korak po korak pa što bude

Komentiraj...
Vidi sve komentare