To je to što me zanima!

Košarkaši U-20 u finalu, slomili domaćine Bugare u završnici

Hrvatski košarkaši igrat će u finalu Europskog prvenstva za igrače do 20 godina B-divizije koje se održava u Bugarskoj. U polufinalu su svladali domaćine s 85-79
Vidi originalni članak

Slabo su izabranici Nikše Bavčevića otvorili utakmicu tako da su nakon prvih deset minuta gubili s 24-13. I na poluvremenu su Bugari imali solidnu prednost (45-36), ali u trećoj se četvrtini napokon probudila hrvatska vrsta i riješila tu dionicu u svoju korist s 29-17. U završnici su Bavčevićevi košarkaši sačuvali prednost i izborili utakmicu za naslov u drugom razredu europske košarke.

Henrik Širko je s 29 poena, osam skokova i četiri asistencije predvodio Hrvatsku, a dobar je s 12 koševa i deset uhvaćenih lopti bio i Domagoj Vuković.

Podsjetimo, već su plasmanom u polufinale hrvatski košarkaši osigurali plasman u A-diviziju. U nedjeljnom će finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Češke i Izraela.

Europsko prvenstvo košarkaša, U20, B-divizija, polufinale:

Hrvatska - Bugarska 85-79

Češka - Izrael (kasnije)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • daljinac 22.07.2012.

    trolll "hrvatino" nemoj se ljutiti što su naši dečki pobijedili. znam da bi bio sretniji da su izgubili. sve manje ti možemo pružiti takvog zadovoljstva. bilo bi bolje da više KOMENTARIŠEŠ na tvojim stranicama !

  • libeluli 21.07.2012.

    Kako je lijepo čitati ove vijesti i zamišljati za koju godinu kako ćemo imati pravu reprezentaciju ukoliko naši "stručnjaci" ne unište talente

  • Legende 21.07.2012.

    Finale protiv Čeha...idemo dečki po zlato!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare