To je to što me zanima!

Kosovo će biti moćno: Vrijeme je da Blatter i Platini popuste...

Ako nas Uefa i Fifa prime u članstvo, imat ćemo velike ambicije. Želio bih jednom biti izbornik Kosova, rekao je Ardian Kozniku, bivši napadač Dinama i Hajduka...
Vidi originalni članak

Vrijeme je da Platini i Blatter popuste i napokon nam dopuste igrati u kvalifikacijama za veliko natjecanje, kaže Ardian Kozniku, jedan od najpoznatijih Kosovara u Hrvatskoj.

Sve se glasnije govori da će Fifa i Uefa u svoje članstvo uskoro primiti Kosovo. Bivši napadač Hajduka i Dinama nedavno je boravio na Kosovu. Razgovarao je s velikim prijateljem, predsjednikom tamošnjeg nogometnog saveza Fadilom Vokrrijem.

- Često sam ondje. Razgovaramo i radimo planove za budućnost. Privremeni izbornik reprezentacije je Albert Bunjaku, ali i ja imam ambicija - rekao je Ardian Kozniku i nastavio:

- Jasno da jednog dana želim biti izbornik Kosova. Završio sam Nogometnu akademiju HNS-a i već nekoliko godina radim u nogometu. Imam veliku želju da ovu reprezentaciju vodim u kvalifikacijama za neko veliko natjecanje.

Ako Uefa i Fifa Kosovo prime u članstvo, igrači poput Xherdana Shaqirija iz Bayerna, Xhake iz M’gladbacha i Behramija iz Napolija, koji sad igraju za Švicarsku, imat će pravo odabrati za koju reprezentaciju žele igrati.

- Razmislio bih o Kosovu, ali još je rano pričati o tome - izjavio je Xherdan Shaqiri.

Kosovo bi s ovakim igračima postalo ozbiljna reprezentacija. Priliku za odabir dobio bi i dinamovac Fatos Beqiraj.

- Ne mogu razgovarati o Kosovu, sad sam reprezentativac Crne Gore - javio se jučer Fatos Beqiraj iz San Marina.

Ardian Kozniku bio je velika potpora Beqiraju kad je iz Podgorice došao u Dinamo.

- Naravno da će ljudi na Kosovu poštovati što god naši igrači odlučili. Neće im biti nimalo lako odlučiti - kaže Kozniku.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • makine 12.09.2012.

    znate li kad ce tzv kosovo igrati neke kvalifikacije ?? nikad pa ni tada jer da bi bio primljen u FIFA moras biti u UEFA a da bi uopce mogao u UEFA moras biti priznat od UNa tako da nema nis od toga!!

  • PMF 087 11.09.2012.

    Svaki mijesec bar dvije PRIJATELJSKE sa Srbijom i po jedna s Crnom Gorom i Makedonijom a onda utakmica za prestiž protiv Albanije.

  • crniđorđe 11.09.2012.

    Pustite vi šiptare, oni ionako loptu sjeku napola i nose na glavi, pogledajte tabelu malo. haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare