To je to što me zanima!

Kostelić osvaja Grenland: Čeka me surovih polarnih 550 km...

Prošlogodišnja traverza Islanda otvorila je apetite, pa Miha Podgdornik i ja uzimamo veći zalogaj - prelazak Grenlanda. Zašto? Zašto ne, napisao je Kostelić na Facebooku
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić (37) u siječnju je u Wengenu odvozio svoju posljednju utrku u Svjetskom skijaškom kupu. Prije nekoliko dana je u St. Moritzu nastupio na svom posljednjem SP-u, no dok čekamo odluku hoće li skijati do Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu u veljači 2018., Ivica Kostelić će u travnju opet krenuti u ekstremnu avanturu. Cilj je Grenland.

Prošle godine Kostelić je na skijama prešao solidan dio Islanda. Cilj mu je bio u 38 dana prijeći 730 kilometara, no hrvatski skijaš na putu je s prijateljem Mihom Podgornikom bio 15 dana, a u tom su razdoblju prešli 497 kilometara.

- Prošlogodišnja traverza Islanda je otvorila apetite. Miha Podgornik i ja opet udružujemo snage i uzimamo veći zalogaj, prelazak Grenlanda. Sredinom travnja čeka nas surovih polarnih 550 kilometara i uspon od gotovo 2000 metara. Zašto? Zašto ne - napisao je Ivica na svom Facebook profilu.

Tijekom islandske avanture prošle godine Ivica je odlučio kako će nastaviti skijašku karijeru, a na Grenlandu će se suočiti sa sličnom dvojbom. Ovoga puta znamo da neće voziti utrke Svjetskog kupa, no ostalo je još pitanje hoće li nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama u veljači iduće godine. Tijekom tih 550 kilometara Ivica će imati dovoljno vremena za razmišljanje.

- S treninzima za ovaj pothvat krećem već od srijede putovanjem u Norvešku, a sredinom ožujka na dobro znani Island - napisao je Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stric Bedanec 20.02.2017.

    Kaj ti to u životu treba? Baba i dete su ti doma sami.

  • 20.02.2017.

    Frende imas obitelj. Budi s njima, ali kvalitetno

  • boys 20.02.2017.

    boli ga tuki čovijek uživa...sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare