To je to što me zanima!

Niko Kovač: Igrači su kao djeca i nekad baš poludim zbog njih

Nemamo problema s ozljedama, spremni smo za Borussiju fizički i mentalno. Samo, volio bih da u derbi ulazimo s nekoliko bodova više, rekao je Niko Kovač, trener Bayerna uoči subotnje utakmice
Vidi originalni članak

Bayern München i Borussia Dortmund u subotu u 18.30 sati igraju najbitniju utakmicu sezone. 'Der Klassiker' bi lako na kraju mogao odlučiti prvaka. Borussia vodi sa 63 boda, Bayern je na drugom mjestu s dva boda manje.

- Trebaš naći balans, nekakav 'pozitivni sendvič' iz psihologije. Pobijedili smo u kupu protiv drugoligaša, to je bilo pozitivno i onda smo pričali o negativnim stvarima. Potrudit ćemo se pobijediti ovu sad utakmicu - rekao je Niko Kovač koji se osvrnuo na posljednju Bayernovu utakmicu u kojoj su njegovi igrači slavili 5-4 protiv niželigaša Heidenheima.

- Igrači? Ako imaš djecu stalno moraš nalaziti nove argumente, već smo devet mjeseci skupa i ja moram uvijek govoriti iste stvari. Nekad od toga poludim, ali tako je to. Ne odlučiš uvijek ispravno, nastavit ćemo raditi na tome. Najbitnije je braniti se, što je dosadnije od napadanja, ali moramo paziti na to. Nećemo mijenjati ništa, svoj sistem imamo - rekao je Niko.

Bayern je bio u odličnoj formi, a onda se dogodio kiks protiv Freiburga.

Momčad iz donjeg doma ljestvice ugrabila je remi, ali Bayern je sada više nego spreman za subotnji derbi:

- Trebamo biti spremni za sve razine. A zaista takvi i jesmo, nemamo ni problema s ozljedama. Spremni smo mentalno i fizički! Iako, kao trener Bayerna volio bih da smo nekoliko bodova ispred Borussije...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Orahova1 05.04.2019.

    E sad će oni dovesti mourinha koji će smlatiti jako puno love samo da bi ostao u ligi,a sigurno će za to optužiti niku.

  • zdenko1 05.04.2019.

    mislim da ukoliko osvoji prvenstvo niko ostataje,, u bayernu su svjesni problema,,,problema i svojih gresaka,,, nisu problemi dosli sa nikom,,,prije njega je zbog istih problema otisao jedan carlo andjeloti,,,njemci su svjesni krize svog nogometa... losi rezultati reprezentacije,,,,,neprolazak grupe u rusiji,,,ispadanje u ligi nacija,,,,ispadanje klubova iz evropskih liga..izbacivanje,,müllera,,hummelsa i boatenga iz reprezentacije,,,sve se to odrazilo i prenjelo na igrace i atmosferu u klubu,, oni suvec poceli kupovinu,,,po meni pomalo cudno,,,ali englezi su ljestvicu podigli jako visoko,,,,i tko ih zeli pratiti mora i kesu odrijesiti,,,,bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se stedljivi njemci uklopiti u nove trendove placanja i zaradjivanja,,, golmani se placaju nevjerovatnih 60-70 miliona,,, iskreno polako mi se gadi profesionalni nogomet.. okrecem se regionalnim ligama..

  • mestar 04.04.2019.

    Neki su kao razmazena derista pa im se gleda kroz prste onda zapovjedaju trenerima i svima. Niko ti su=i sretan sto si u njemackoj inace bi te vec ta ramazena derista prozvakala pa ispljunula kao ono u reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare