To je to što me zanima!

'Kovač je htio Rebića, ali šefovi Bayerna nisu mu to dozvolili...'

Ugledni njemački list Bild tvrdi kako je Niko Kovač tijekom ljeta htio dovesti Antu Rebića i Kevina Vogta, ali uprava Bayerna mu to nije dozvolila jer smatraju kako njih dvojica nisu dovoljno dobri...
Vidi originalni članak

Usprkos katastrofalnih nekoliko utakmica Nike Kovača, predsjednici Bayerna Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge stoje na Nikinoj strani!

Dok ga dio javnosti kritizira, kao i neke klupske legende, a sportski psiholog tvrdi da bi Bayern bio uspješniji bez Nike, čelnici kluba realno i moraju (o)stati uz njega. Pa ipak su oni odbili sva pojačanja koja je Niko htio, a onda mu i prodali pola momčadi!

Kako tvrdi SportBild, Na listi želja 46-godišnjeg hrvatskog trenera bila je Frankfurtova zvijer Ante Rebić te stasiti branič Hoffenheima Kevin Vogt. A klub je obojicu odbio s izlikom da nisu dovoljno dobri za Bayern!?

Rebić bi oživio ostarjele krilne pozicije koje drže Robben i Ribery, a Vogt bi odlično upao u obranu koja je od Mönchengladbacha primila tri komada...

VELIKA PODRŠKA Predsjednik Bayerna uz Niku: Branit ću Kovača do smrti...

No ne samo da oni nisu došli u Bayern, već je Niko i ostao bez tri igrača. Arturo Vidalotišao je u Barcelonu, Sebastian Rudy pojačao je Schalke, a možda trenutačno i najveći problem je odlazak Juana Bernata, koji bi nakon ozljeda Davida Alabe i Rafinhe bio i više nego potreban... A prodao ga je Bayern za samo pet milijuna eura!

Usprkos okrnjenom sastavu i lošem početku, sportski direktor Frankfurta Fredi Bobićmisli kako se hrvatski strateg za svoje mjesto na klupi ne treba brinuti:

- Ponosni smo što je Niko bio naš trener, a siguran sam da će u Bayernu biti na duge staze - započeo je Bobić za  njemački radio FFH te dodao kako će Bayern bez problema osvojiti naslov:

- Ima fantastičnu momčad, a naposljetku opet će mu biti dosadno u prvenstvu - zaključio je sportski direktor Frankfurta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • komentator__Luka 10.10.2018.

    jedvaja!

  • nije_bio_penal 10.10.2018.

    ma šta će rebić,imaju oni riberya i robena od sto ljeta , šteta samo što uništiše oonog malog Comana

  • potparol.fr 10.10.2018.

    Pola ekipe Bayerna je Rebicev rang..ako se zele vratit u vrh gdje i pripadaju morat ce odrijesiti kesu i dovesti kvalitetna pojacanja a ne samo loviti po bundesligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare