To je to što me zanima!

'Kovač je zaslužan za moj put, on mi je promijenio karijeru...'

Luka Jović (21) ove je sezone zabio 17 golova u Bundesligi, a pet je dao u jednoj utakmici Fortuni Düsseldorf i time je postao najmlađi igrač u njemačkom prvenstvu kojemu je to uspjelo
Vidi originalni članak

Niko Kovač je trener koji je promijenio moju karijeru, rekao je Luka Jović (21), mladi napadač Eintrachta.

On je ove sezone jedna od najsjajnijih zvijezda Bundeslige. Zabio je 17 golova u prvenstvu, pet ih je dao u jednoj utakmici Fortuni Düsseldorf i time je postao najmlađi igrač u Bundesligi kojemu je to uspjelo. Još deset golova zabio je u Europskoj ligi.

POGLEDAJTE  VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskreno, potajno sam se nadao ovakvoj sezoni. Ali najvažnije je da je čitava momčad bila dobra - rekao je Jović u intervjuu nakon što je izabran u momčad sezone Bundeslige.

- Nikada nisam sumnjao u svoju kvalitetu. Usporedbe s Radamelom Falcaom? Igramo jako slično, uvijek sam htio biti poput njega - kaže Jović.

S našim Antom Rebićem i sunarodnjakom Filipom Kostićem činio je zastrašujući napad Eintrachta ove sezone. Sjajnom igrom i odličnom statistikom privukao je i interes Real Madrida i Španjolci su uvjereni da će ovoga ljeta stići na Santiago Bernabeu i to u transferu vrijednom čak 60 milijuna eura. Prekretnica u njegovoj karijeri bila je prošla sezona kada ga je u Eintrachtu vodio Niko Kovač, klub je te godine osvojio Njemački kup.

- Niko je čovjek koji mi je pokazao pravi put. Presretan sam jer sam imao priliku raditi s njim - nahvalio je 21-godišnjak našeg bivšeg izbornika i čovjeka koji je prošli vikend Bayernu donio naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jole49 04.06.2019.

    Niko je vanserijski trener. On je trener kao što je bio i igrač. Ne vole ga "zvijezde" koje žele zabušavati na terenu, a ne trenirati. Niku treba pustiti da radi i zahtijevati rezultate, a on će ih sigurno i ostvariti, što je dokazao i u Bajernu. Miler, Riberi i Roben su na kraju ipak izgubili s Nikom utakmicu i na kraju su zaključili da je bolje slušati ga nego se s njim sukobljavati.

  • viklersky 25.05.2019.

    Neki dan ste pisali da je transfer obavljen, danas bi ipak mogao u real

  • cro_22 25.05.2019.

    Znaci li to da ces u Bayern Munchen??prezelen si za Real,to je veliki zalogaj za tebe,idi stepenicu po stepenicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare