To je to što me zanima!

Kovač kritizirao Lowa: Igrači od 30 godina prestari? Krivo!

Čuo sam se s Lowom, zvao me oko devet u utorak da mi priopći svoju odluku. Trebali smo se i naći osobno, ali on je već sjeo na avion i otišao - rekao je Niko Kovač pomalo razočaran
Vidi originalni članak

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw napravio je promjene u momčadi nakon što je 'elf' razočarao na prošlom Svjetskom prvenstvu i u Ligi nacija pa je uoči novog reprezentativnog okupljanja prekrižen Bayernov trojac Jerome Boateng, Mats Hummels i Thomas Müller.

Nije se to svidjelo Niki Kovaču (47), treneru Bayerna koji je zbog tog poteza iskritizirao Joachima Lowa.

- Razočaran sam takvim raspletom događaja. Reći da su igrači od 29-30 godina za staro željezo je jednostavno krivo - kazao je hrvatski stručnjak.

- Čuo sam se s Lowom, zvao me oko devet u utorak da mi priopći svoju odluku. Trebali smo se i naći osobno, ali on je već sjeo na avion i otišao - rekao je Kovač pomalo razočarano.

Bayern u srijedu očekuje uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola od 21 sat. Prva utakmica završila je bez pobjednika (0-0), a Bayern će u uzvratu biti lišen pomoći Arjena Robbena, Francka Riberyja, Davida Alabe i Kingsleya Comana koji su otpali zbog ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • NIKE 08.03.2019.

    Ne znam kako je on još uvijek na klupi Njemačke, očito ima jak lobij u savezu. Odluka je okej jer Njemačka ima jako dobru mladu momčad.

  • Space Burek 08.03.2019.

    Nisu stari ali ovi igraci koji nisu pozvani su propali davnih dana... Vidjeli smo kako su odigrali na sp-u a kakvi igraci nisu pozvani ili dobili priliku.

  • Katalonski lopovi 08.03.2019.

    Muller realno nije ni za San Marino kojem se rugao prije par godina.Njegovo je proslo jos prije 3,4 godina ne moze se vjecno cekati napadaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare