To je to što me zanima!

Kovač na Bernabeuu o Luki: Trebalo je to ostati između nas

Hrvatski izbornik na Santiago Bernabeuu je uživo gledao uzvratnu utakmicu Reala i Atletica. Našao se s Modrićem te odgovarao na pitanja o prepirci HNS-a i Reala
Vidi originalni članak

Došli smo se vidjeti s Lukom Modrićem i gledati Marija Mandžukića na terenu. Trebali smo se naći i s Mandžom, ali nismo uspjeli, vidjet ćemo se u četvrtak, rekao je Niko Kovač za Sky.

Hrvatski izbornik uživo je na Santiago Bernabeuu gledao utakmicu Reala i Atletica što je iskoristio i da popriča sa svojim ozlijeđenim reprezentativcem. Nije mogao izbjeći pitanja o prebacivanju krivnje na relaciji HNS - Real kada je riječ o ozljedi Luke Modrića.

- Te stvari nisu trebale izaći u javnost, morale su ostati između nas. Pustimo da se sve to smiri. Možemo se samo nadati da će Luka uskoro biti spreman - zaključio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Stručni komentator 23.04.2015.

    Niko neznalica, što se ima on tamo trpati i to o trošku HNS-a?? Može on igrače posjetiti i osobno ili na treningu a ne u 1/4 finalu LP na Bernabeu?! Večeras sigurno neće ići posjetiti Vidu i Perišića u Italiju niti Kalinića u Rusiju, ccc...

  • davidhaye 23.04.2015.

    Ma koi vrag on uvijek na finjaka pa istina je tu sj su Luku u Realu forsanje forsanje i forsanje kao da je na hormonu rasta i testeseronu.

  • strmi007 23.04.2015.

    ima i pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare