To je to što me zanima!

Kovač našao spasitelja? Cengiz Under je na korak do Bayerna

Turski reprezentativac i igrač Rome Cengiz Under trebao bi prijeći u Bayern. Klub Nike Kovača za njega je ponudio 45 milijuna eura i tako pretekao Arsenal i Tottenham koji također žele turskog ofenzivca
Vidi originalni članak

Hasan Salihamidžić i Niko Kovač shvatili su da trenutna momčad Bayerna ne može parirati vodećim europskim ekipama, a njemački klub zasigurno stremi ka tome. Bacili su se na skauting igrača, a prema ESPN-u, poslana je i prva službena ponuda za nekog igrača.

Izbor je pao na Turčina Cengiza Undera (21) koji je u zadnje dvije sezone postao nositeljem igre Rome. Under je u Romi počeo kao centralni vezni igrač, ali ove sezone igra više prema naprijed. U zadnjoj trećini je izrazito ubojit pa ga je trener Di Francesco prebacio na krilnu poziciju. 

Pokazalo se to kao pun pogodak. Under je u 20 službenih utakmica ove sezone postigao pet golova i dodao šest asistencija. Prvo je ime Rome koja u zadnje vrijeme igra ispod očekivanja navijača i razine kluba što svakako ne zadovoljava apetite mladog nogometaša koji će teško odoljeti zovu Bayerna.

U Bayernu bi trebao naslijediti vremešnog Arjena Robbena kojem na kraju sezone istječe ugovor te bi trebao preseliti u PSV

KAI HAVERTZ Braco pomaže Kovaču: Dovodi mu njemačkog wunderkinda...

Cengiz Under idealno se uklapa u priču o pomlađivanju koje je najavljeno nakon ove sezone. U Bayern je u ovom zimskom prijelaznom roku stigao i Kanađanin Alphonso Davies (18). Sve ozbiljnije u prvoj ekipi participira i Južnokorejac Woo-yeong Jeong (19) koji je stigao iz Incheona. Niko Kovač oživio je i Portugalca Renata Sanchesa (21), a blizu kluba je i njemački reprezentativac Kai Havertz (19) iz Bayer Leverkusena.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 20.12.2018.

    Ovaj Turčin "multitalenat" ?!? Mogu reći da pratim Romu i ovaj nogometaš ništa nije posebno, kao i ostalih 90% profesionalnih nogometaša. Ako Bayern ovo plati, onda stvarno nisu normalni.

  • 19.12.2018.

    Izgleda da se Roma jos uvijek nije dovoljno opekla prijasnjih godina...Salah najveci primjer...Za sicu otisao u Liverpool. Trebali su za malog Undera traziti 100 milki pa neka se isprse svabe...

  • user_440339 19.12.2018.

    Lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare