To je to što me zanima!

Kovač nastavlja negativan niz: Bez pobjede i devetu utakmicu

Bivši hrvatski izbornik je upisao još jedan prvenstveni remi, pred svojim su navijačima odigrali 2:2 s Werderom. Kovačeva momčad gubila je 2-0 da bi se uspjela iščupati i stići do jednog boda
Vidi originalni članak

I devetu uzastopnu prvenstvenu utakmicu Niko Kovač ne zna za pobjedu s Frankfurtom. Bivši hrvatski izbornik je upisao još jedan prvenstveni remi, pred svojim su navijačima odigrali 2:2 s Werderom.

Ušao je Eintracht bolje u utakmicu, David Abraham je već u desetoj minuti zatresao gredu, ali onda je Werder poveo s dva gola. Zlatko Junuzović je u 37. zabio za 1:0, a šest minuta kasnije je prednost udvostručio Fin Bartels.

Eintracht se u život vratio u drugom poluvremenu. Mijat Gaćinović je u 48. smanjio zaostatak, a Marco Fabian je u 73. minuti s bijele točke postavio 2:2 nakon što je kazneni udarac skrivio Max Kruse.

Ante Rebić je odigrao čitavu utakmicu, a Izet Hajrović zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu kod Werdera.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ja sam dalmatino 08.04.2017.

    Najgluplje je sto uvijek kad netko sa slabijom momcadi radi dobre rezultate onda je bog a kad se zareda par poraza onda treba dobit otkaz a ovo je svejedno i dalke odlican rezultat s obzirom na momcad koju ima

  • dubioza123 08.04.2017.

    Vise i ne moze ovo je vrh

  • Hrvat1995 08.04.2017.

    Kakvu ekipu ima top 10 je veliki uspijeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare