To je to što me zanima!

Kovač: Neki moji potezi bili su krivi, sada bih ih drukčije radio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U razgovoru za Sportske novosti izbornik Niko Kovač rekao je kako bi neke poteze sa Svjetskog prvenstva danas napravio drukčije te se osvrnuo na 'hajku' kolega...
Vidi originalni članak

Niko Kovač glavni je krivac u očima javnosti, ali i stručnjaka, za hrvatski neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Osim na presici nakon ispadanja sa SP-a, Niko se nije javljao. U razgovoru za Sportske novosti izbornik je rekao kako nije zaslužio 'hajku' trenera nakon ispadanja sa SP-a.

- Poteze sam vukao u dobroj namjeri, no pokazalo se da sam pogriješio. Naravno da sada ne bih ponovio istu stvar. Zar su te krive procjene dovoljne za hajku na mene, pogotovo od strane trenera? A najviše su me blatili oni koji su mi se nudili da ih vodim u Brazil kao savjetnike - rekao je Kovač u razgovoru za SN.

Razgovor s izbornikom pročitajte u Sportskim novostima.

Idi na 24sata

Komentari 291

  • stjepanko 09.07.2014.

    Niko, ti si pacer. Da je Čiro vodio momčad došli bi do polufinala, što se tiće Špace, on je za tebe trenerčina. Svaki zanat se uči, a znanje se stjeće godinama rada.

  • POTPEC 06.07.2014.

    Ajde budi iskren i priznaj ko ti je sastavio momčad za Brazil, i ko ti je naredio kad će koji u igru. Tako češ biti čistog obraza, kojeg nemaš-

  • Zorba 06.07.2014.

    Niko makni se i pusti da to radi onaj koiji zna. Budi posten i moralan, jer ovi jadnici iz NSH ne znaju ni zasto su te doveli ni zasto bi te makli...ALI TI ZNAS!

Komentiraj...
Vidi sve komentare