To je to što me zanima!

Kovač slavi! Borussia izgubila, širom otvorena vrata do titule

Schalke je slavio 4-2, a nije ni čudo s obzirom da su domaćinu isključena dva igrača, Reus i Wolf. Bayern ima bod prednosti, no isto tako i utakmicu više za odigrati - do kraja će Nikina momčad igrati jos četiri susreta
Vidi originalni članak

Borussia je izgubila 4-2 od Schalkea na domaćem terenu u 31. kolu Bundeslige.

Sve je krenulo dobro za domaćina koji se bori s Bayernom za titulu prvaka Njemačke. Götze je u 14. minuti zabio gol za vodstvo 1-0 na asistenciju Jadona Sancha, a za vrijeme proslave navijači su s tribina pogodili Engleza upaljačem u glavu. Nakon toga, Sancho je bio tretiran pokraj terena, a za to vrijeme njegovi su suigrači skrivili penal koji je Caligiuri zabio za 1-1.

Od tada, sve je pošlo nizbrdo za Borussiju. Sane je zabio za 2-1 Schalkea u 28. minuti, a nakon predaha krenula je potpuna noćna mora.

Reus je u 60. minuti zaradio prvi crveni, dvije minute nakon Caligiuri je povećao na 3-1, a onda za potpuni kolaps žutih isključen je Wolf, i to odmah u 65. minuti!

Usprkos tomu, uspjela je Borussia pokazati zube i zabila za 2-3 u 85. minuti. Strijelac je bio Witsel, no niti minutu nakon toga Embolo je zabio za konačnih 4-2  Schalkea.

Borussia je sad druga s bodom manje od Kovačevog Bayerna, no i utakmicom više. Nikini momci u nedjelju igraju u gostima kod Nürnberga.

Rebićev Eintracht Frankfurt na domaćem je terenu remizirao s Herthom 0-0, a hrvatski je napadač igrao cijelu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • eugen123 27.04.2019.

    U prvom poluvremenu Borussia je trebala imati igraca vise, a budimo realni onaj penal se protiv Bayerna sigurno nebi svirao

  • blokirani_lovac 27.04.2019.

    Sad kad Bajern odigra 0:0

  • 27.04.2019.

    ne razumijem ove holywood fanove da se nasladjuju jer je fc holywood prvak kad cijeli nogometni svijet zna da je ove godine pogotovo bayern prvak ns politicki nacin , tko je gledao utakmicu protiv schalkea da je schalke u prvom djelu trebao ostati sa deset igraca minimalno . danas je sudac odlicno pokrio usi i dao fc holywoodu vjetar u ledja

Komentiraj...
Vidi sve komentare