To je to što me zanima!

Kovač u ratu s Betisom: Rijeka će teško zadržati Ristovskog...

Franko Andrijašević je praktički igrač Standarda, a mnogi se raspituju za Stefana Ristovskog. Između ostalih tu su i Eintracht Nike Kovača te Real iz Betisa
Vidi originalni članak

Riječani su ove sezone osvojili prvenstvo i Kup. Prekinuli su jedanaestogodišnju dominaciju Dinama i konačno učinili HNL zanimljivim. Posljedično, pola momčadi bi trebalo otići. Nije to nikakvo tajna, to je činjenično stanje stvari kako je rekao i sam predsjednik Mišković.

Surova realnost svih klubova u HNL-u je da moraju prodavati svoje najbolje igrače da bi opstali, a niti Rijeka nije izuzetak. Jedino tko si može priuštiti taj luksuz je Dinamo. A i on prije ili kasnije mora prodati. 'Modri' mogu samo odgoditi neke transfere.

Franko Andrijašević je praktički igrač Standarda, a mnogi se raspituju za Stefana Ristovskog. Između ostalih tu su i Eintracht Nike Kovača te Real iz Betisa. Makedonski reprezentativac odigrao je sezonu iz snova i upisao 41 nastup. Od toga je 33 u ligi, šest u Kupu i dva u Europi. Pritom je podijelio devet asistencija i postigao jedan gol.

Klubovi su spremni izdvojiti oko dva milijuna eura za desnog beka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SvetiDidaTomislav 03.06.2017.

    Rijeka neće nikoga zadržati.Na prodaju je skoro čitava momčad,a digić će dijeliti lovu po onoj narodnoj:pola sebi pola šarcu daje...

  • BLURRYFACE 02.06.2017.

    Kad čitam Real "iz Betisa" povraća mi se, a i kad razmislim da osoba koja misli da je Real "iz Betisa", ima diplomu novinara i zadužena je za Sport rubriku. Fuj fuj fuj. Real Betis je klub iz Seville.

  • šarba 02.06.2017.

    Rijeka će prodati koga ona odluči kada i za koliko a novinari trkeljaju gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare