To je to što me zanima!

Kovačić je upitan za Norvešku, Luka opet propustio trening...

Iako je Modrić propustio treći trening reprezentacije, on će biti spreman za susret protiv Norveške u subotu. Situacija s Kovačićem nije dobra. Njega muči koljeno...
Vidi originalni članak

Nakon posjeta Pantovčaku i predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, hrvatski reprezentativci odradili su treći trening uoči važne utakmice kvalifikacija za EP protiv Norveške na Maksimiru (subota, 18 sati). 

Luka Modrić propustio je i treći trening. Veznjak Reala dobio je poštedu zbog nedavne viroze, no iz reprezentacije stižu vijesti kako će Modrić sigurno početi utakmicu.

Vijesti o Mateu Kovačiću nisu tako dobre. Interov veznjak ima problema s koljenom. U ponedjeljak je Kovačić odradio tek zagrijavanje, a propustio je potom dva treninga. 

Upitno je hoće li Mateo Kovačić biti spreman za Norvežane u subotu. Osim Modrića i Kovačića, svi ostali reprezentativci odradili su trening na kišnom Hitrec-Kacijanu...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • corto malteze 26.03.2015.

    igrat ce igrac koji je drzavljanstvo dobija prije pola godine...pa sammir je za njega ban jelacic

  • dobro jutro 26.03.2015.

    Zbog cega su spremni u klubovima a za repku nisu,Niko opet filozofira

  • samo pošteno_1 25.03.2015.

    Treba da igraju samo oni koji su 100% spremni, bez obzira radilo se o Modricu ili nekim drugom samo takav odabir je po meni ispravan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare