To je to što me zanima!

Kovačić: Kad nisam igrao bio sam ljut, ali bijes je pozitivan

Talijanski nogomet je težak, puno teži nego u Španjolskoj ili Engleskoj. Nadam se da će moj prvi gol doći uskoro, nadam se već protiv Parme, kaže Kova za Sky Sport
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić nakon dugo vremena startao je od prve minute, protiv Sampdorije proteklog vikenda, a o trenutno nesigurnom vremenu u Interu kad je sve češće počeo grijati klupu, otvorio se za talijanski Sky Sport.

- Sretan sam što sam u velikom klubu, moram puno naučiti, ali mlad sam i ima vremena. Talijanski nogomet je težak, puno teži nego u Španjolskoj ili Engleskoj. Nadam se da će moj prvi gol doći uskoro, nadam se već protiv Parme - rekao je Kovačić te progovorio o svojem odnosu s trenerom Walterom Mazzarrijem:

- Stalno pričamo otkako je došao. Zna da sam dobar s loptom, ali moram popraviti kretanje bez lopte. Savjetovao me da se opustim i živim zdravim životom.

Mladi veznjak izrazio je nezadovoljstvo što je sve manje igrao.

- Bio sam ljut kad nisam igrao. Iskusniji igrači su mi rekli da je normalno da sam ljut što ne igram, ali to je pozitivan bijes - rekao je Kovačić, koji odlazi na svoje prvo veliko natjecanje, na Svjetsko prvenstvo u Brazil:

- Bit će ovo velika prilika za mene. Mala smo zemlja, ali s puno talentiranih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • slobodni dalmat 16.04.2014.

    ...Mateo je jedan od rijetki igrača koji u tri koraka sa loptom mogu prijeći 2/3 igrača brz i siguran sa loptom malo mu fali završnica a to je i rijetko kod igrača mlađim od 20 god............strašan talent i lipo ga vidit na terenu..

  • zokinjo 16.04.2014.

    Dosta više pričanja, odigraj nešto dobro i zabi koji gol:-)

  • mirko5000 16.04.2014.

    Mateo novi "Žuti" a još plus što može trčati

Komentiraj...
Vidi sve komentare