To je to što me zanima!

Kovačić bocnuo Lamparda: On je sjajan tip, ali nije lako s njim

Nevjerojatno je imati takvu klupsku legendu za trenera, ali nije s njim lako jer je vrlo intenzivan. Dobro, svi uživamo s njim i mislim da osobno od njega mogu puno naučiti, rekao je Mateo Kovačić...
Vidi originalni članak

Povratkom Franka Lamparda (41) u Chelsea, okruženje oko kluba kao da je živnulo. Svi su veseliji i raspoloženiji, a posebno legendarni Frank koji se vratio u klub nakon pet godina. 

Plavci se trenutačno nalaze na pripremama u Japanu u sklopu azijske turneje, a pred medijima su se pojavili sjajno raspoloženi Mateo Kovačić (25) kojeg je Chelsea otkupio od Real Madrida za 50 milijuna eura i trener Frank Lampard.

- Svi u klubu poznaju Franka jako dobro, ja se na njega tek navikavam. Čini mi se kao odličan tip i vrlo jasno govori što od nas očekuje i kakav nogomet želi da igramo. Želi da budemo agresivni i da igramo dobar nogomet - rekao je oduševljeni Kova.

Upravo on bi trebao biti glavni kotačić u sredini veznog reda, a takvo je stanje bilo i prošle sezone pod vodstvom Maurizija Sarrija koji svoju momčad nije mogao zamisliti bez hrvatskog reprezentativca. A Mateo bi dosta toga mogao naučiti i od svog trenera koji je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih veznjaka svijeta, a i sam podatak da je najbolji strijelac u povijesti Chelseaja dovoljno govori kolika je on bio klasa.

- Nevjerojatno je imati takvu klupsku legendu za trenera, ali nije s njim lako jer je vrlo intenzivan. Dobro, svi uživamo s njim i mislim da osobno od njega mogu puno naučiti - rekao je šaljivi Kovačić nakon čega su obojica prasnuli u smijeh.

Kao što je već poznato, Chelsea u ovome prijelaznom roku ima zabranu transfera, a Kovačić je posljednji igrač kojeg su doveli. Na njega su imali pravo jer je bio prošle sezone na posudbi i samim time imao je ugovor potpisan s njima uz opciju otkupa, na što su se i nedavno odlučili. No unatoč zabrani, atmosfera u klubu je fantastična i željno iščekuju početak nove sezone.

- Sretan sam što sam ovdje. Želio sam ostati i drago mi je da me Chelsea želio i da ću igrati ovdje još godinama - zaključio je Mateo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • JuricaHrženjak_1 17.07.2019.

    Kova u prvoj pripremnoj utakmici bio okomitiji nego cijele prošle sezone. Imao asistenciju, a da su zabili šanse koje je namjestio imao bi barem 3 asistencije. Čak je i pucao po golu par puta.. jest da je klub bio na razini Hajduka, ali veseli vidjeti promjenu od one alibi igre.

  • Exterminator 17.07.2019.

    Sad kad Kova preuzme sredinu terena u Chelsea , ne bi se čudio da će se boriti za goli opstanak u premiershipu , totalna prevara od igrača ne pamtim stvarno da je jedan takav talenat toliko propao davno

  • mestar 17.07.2019.

    Tipicna balkanska uvlakusa, ali to ne prolazi na zapadu treba pokazat i na terenu sko ne dzaba uvlacenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare