To je to što me zanima!

Kovačić neće natrag u Serie A, mogao bi potpisati za Schalke

Naš bi veznjak ovog ljeta mogao napustiti Santiago Bernabeu. Juventus i Milan su samo neki od klubova koji žele dovesti Matea, ali on bi na kraju mogao završiti u Bundesligi
Vidi originalni članak

Juventus već dugo vremena "lovi" Mate Kovačića. Naš je veznjak meta talijanskog prvaka. Činilo se kako će Kova natrag u Serie A, ali to više i nije tako izgledno.

Marca tvrdi kako se u utrku za Kovačića uključio Schalke 04. Leon Goretzka odlazi u Bayern, a umjesto njega u Gelsenkirchenu žele dovesti Kovačića.

Mateo s Realom ima ugovor do 2021. godine. Neki u Madridu smatraju kako Kovačića treba zadržati, ali naš veznjak želi veću minutažu, a pitanje je hoće li je u Realu dobiti.

Objektivno, odlazak u Schalke bi bio korak nazad u Kovačićevoj karijeri. Istina, taj će klub dogodine igrati u Ligi prvaka, ali daleko je to od razine Reala i Intera za koje je Mateo dosad igrao u europskim ligama.

Za njega bi najbolje bilo da ode u klub u kojemu će imati puno veću minutažu nego u Realu, ali mogao bi pričekati i vidjeti tko će sve ostati u europskom prvaku. Možda nakon kraja Svjetskog prvenstva netko od madridskih veznjaka napusti klub. Tada bi se za Kovačića otvorio prostor.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ivan2333 05.06.2018.

    nikakav igrac bojazljiv ima talenta ali se boji pokazat sta trenutno pokazuje nije ni za zupanijsku ligu a kamoli za real madrid i repku

  • 123gogo 05.06.2018.

    Klopp bi od njega napravio novog Coutinha...

  • wild bill 05.06.2018.

    Šteta ovih nogometnih šmekera kao Kova, Halilović i Pjaca pogotovo ja bi ih sve kod Nike Kovača na obuku, od Rebića koji nema upola njihovog talenta je zvijer napravio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare