To je to što me zanima!

Kovačića i suigrače zaključao u svlačionicu na sat vremena...

Chelsea je izgubio od Bournemoutha 4-0, sve je golove primio u drugom poluvremenu. Kad je utakmica završila, trener Maurizio Sarri je sve osim igrača potjerao iz svlačionice, zaključao vrata i krenuo 'u napad'...
Vidi originalni članak

Bournemouth - Chelsea 4:0. Tako je izgledao semafor na Dean Courtu nakon 90 minuta sinoćnje premijerligaške utakmice.

I više nego dovoljan razlog da Chelseajev trener Maurizio Sarri potpuno poludi.

Nakon utakmice je odjurio u svlačionicu, potjerao pomoćnike i fizioterapeute i držao igrače "zatočenima" čak sat vremena dok im je očitavao bukvicu.

Za to su ga vrijeme čekali novinari na zakazanoj konferenciji za medije.

- Jedino što sam htio je nasamo pričati s njima, bez ikoga oko nas. Nemoguće je odigrati dva toliko različita poluvremena, morao sam shvatiti kako su to uspjeli, zašto se to dogodilo - objasnio je temperamentni Talijan kada je napokon otključao vrata svlačionice.

- Naravno, smijemo izgubiti, ali ne ovako. Igrali su kao 11 pojedinaca, a ne kao momčad... Odmah sam otišao kod njih, ali i njima je teško objasniti što se dogodilo. Sutra ćemo opet razgovarati, jednostavno moram shvatiti što se događa i moramo riješiti taj problem.

Zatočeni u svlačionici 2

- Ne, ne osjećam pritisak, samo sam frustriran jer na njihovoj igri ne vidim nikakav znak svoga rada. Možda je u meni problem, možda ih ne znam motivirati... - završio je trener Chelseaja koji će na Stamford Bridgeu upriličiti i nastavak - "Zatočeni u svlačionici 2".

Sva četiri gola Chelsea je primio u drugom poluvremenu, a u utakmici za zaborav naš Mateo Kovačić je zamijenjen u 77. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Xyster 31.01.2019.

    Imao je Guardiola u svoj prvoj sezoni iste ovakve rezultate. fali njima kreativnosti u vezi i bekovi. Ako na lijeto iskeširaju novac mogli bi biti nešto, a ako ne onda nema od toga ništa. Za igrat ovaj stil, ti trebaš imati 11 igrača svjeske klase.

  • WieJaNein 31.01.2019.

    Tko bi ovima udovoljio. Nije im pasao ni Mourinho ni Conte. Izgleda da im ni Sarri ne odgovara.

  • 31.01.2019.

    Gdje su oni sto su ovoga klauna hvalili kao Chelseovoga preporoditelja???a u isto vrijeme kudili Moua...4-0 od Bour hahahhah...hahhahahhahah..da je mou izgubio bilo bi 30 komm barem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare