To je to što me zanima!

"Kovačiću fali malo hrabrosti, Vrsaljko je savršen za Inter"

Mateo je budućnost Intera i počeo je pokazivati svoju kvalitetu. Samo mu malo fali hrabrosti. Šime Vrsaljko? On je savršen za Inter, rekao je Tonči Martić, Fifin agent
Vidi originalni članak

Tonči Martić bivši je nogometaš Hajduka, a danas radi kao Fifin agent. Za talijanske medije komentirao je igre Matea Kovačića, a spomenuo je i Šimu Vrsaljka, desnog bočnog Genoe.

- Mateo Kovačić čekao je svoju šansu i sad pokazuje koliko je kvalitetan. Sretan sam zbog njega i siguran sam da je on budućnost Intera - rekao je Martić i dodao:

- Mateo je sjajan u tehničkom djelu, a poboljšao se i u obrani. No samo mu nedostaje malo hrabrosti.

Komentirao je Martić i Šimu Vrsaljka.

- Mislim da je Vrsaljko spreman za transfer u veliki klub. Mislim da bi bio savršen igrač za Inter jer je brz i kvalitetan - rekao je Martić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • AdryBeky 29.04.2014.

    Vrsaljko u Interu na poziciji desnog beka?!!? kao navijac Intera mi je bio i vise nego dovoljan Simic!!! ajme kolko golova preko njega!!

  • Maldini3 29.04.2014.

    Slab si mi ti neki agent, Vrsaljka promoviras za Inter cccc, covjek ne moze spojit 3-4 utakmice na visokom nivou i sklon je ozljedama

  • El Tractor 29.04.2014.

    Nebi volio da dođe u Inter,ako kojim slučajem nebi igra odma bi paljba bila po Interu,a toga ima i previše ove godine zbog Kovačića!

Komentiraj...
Vidi sve komentare