To je to što me zanima!

Kovačiću nema kraja! Zabio je volejčinu s preko 20 metara...

Pri zaostatku 2-0 svoje momčadi protiv Evertona Kovačić je pokupio odbijanac i opalio volej na protivnički gol. Jordan Pickford bio je nemoćan! Kao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić opet je zabio! 

Pri zaostatku 2-0 svoje momčadi protiv Evertona Kovačić je pokupio odbijanac i opalio volej na protivnički gol. Jordan Pickford bio je nemoćan! Kao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, opet su Hrvati bili kobni za Pickforda.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ipak, Chelsea ne igra baš najbolje. Prvi gol im je zabio Richarlison u 5. minuti, a u 49. na 2-0 je povisio Calvert-Lewin. Kova je onda smanjio razliku pa je pred kraj utakmice opet Calvert-Lewin zabio za 3-1.

Kovačiću je ovo nakon duge pauze drugi gol u tek desetak dana. U Ligi prvaka je zabio gol Valenciji 27. studenog. Mateo igra sve bolje i bolje!

Idi na 24sata

Komentari 90

  • anteerstic1659 08.12.2019.

    Moze vas sramota biti kakav ste vi narod budite sritni da je decka krenilo ako vako nastavi na Euru da dokaze Dalicu da Rakitic triba grijati klupu na Euru

  • Frenkyy 07.12.2019.

    Drago mi je za ovog dečka da mu je krenulo. Od davna govorim da se mora maknut iz Reala. Nije ono klub za njega.

  • 07.12.2019.

    Baš lijep gol, bravo Kova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare