To je to što me zanima!

Kraj Lige 16?! Karlovčani odbili doći u Rijeku; Brezni: Igrat će!

Nogometaši Karlovca konačnu će odluku o (ne)igranju utakmice s Rijekom donijeti danas. Ovo je potez posljednji čin očajnika koji već mjesecima nisu dobili plaće
Vidi originalni članak

Već su jednom prosvjedovali, u Šibeniku 29. listopada u 13. kolu HNL-a na početku utakmice s domaćim su igračima sjedili na travnjaku. Bila je to jasna poruka upravi Karlovca i čelnicima HNS-a da od svog posla ne mogu živjeti, da postaju socijalni slučajevi. Utakmicu na Šubićevcu ipak su odigrali ali klub nije “odigrao” svoje. Stoga su nogometaši Karlovca u očaju odlučili ne odigrati današnju utakmicu protiv Rijeke na Kantridi.

- Bili smo na sastanku s igračima, to je stanje neizdrživo. Mi podržavamo ovakav potez igrača - rekao je predsjednik Nogometnog sindikata Dario Šimić i dodao:

- Odvjetnici s kojima surađujemo podnijet će tužbu jer je ovo što igračima radi uprava Karlovca kazneno djelo.

Povjerenik za natjecanje 1. HNL Josip Brezni ima svoje viđenje problema.

- Utakmica će se odigrati unatoč želji za osobnom promocijom Darija Šimića i Marija Jurića. Igrači nisu toliko glupi kako se želi prikazati. Znaju da im to ne bi donijelo ništa dobroga, niti bi išta promijenilo. Svjesni su da bi i njih klub kaznio kad ne bi došli na utakmicu - kazao je Brezni, a Šimić mu je odgovorio:

- Igrači su sami tako odlučili. Zašto se nitko ne pita, ako već ti predsjednici ne mogu naći novac, zašto se ne maknu, zašto ne puste druge koji bi možda uspjeli namaknuti novac. Neka se HNS uključi i riješi problem!

Idi na 24sata

Komentari 88

  • guro 22.11.2011.

    Prva lig 10, druga liga 10, a ovo sve ostal svesti na neku lokalnu razinu i to je to

  • rođo rođin1 20.11.2011.

    neznam ne bavim se kladionicama i nerazumim se u te koificijente,ali sam sinoć negdje pročitao komentar recimo 2 u 1 da je 1:28 i ne kužim zašto se igrači jednostavno ne dogovore izmeđusebe i pošalju neke klince nek im uplate i riješe problem oko love,a uprava i gospodin brezni nek se misle.

  • irakitic 20.11.2011.

    nije mi jasno zasto se vi mediji ne obrusite jednostavno na klubove, uprave... stvorite pritisak, dajte punu potporu igracima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare