To je to što me zanima!

Kraj potrage za trenerom: I dalje će Cibonu voditi D. Lutz

Otkako je Danijel došao konačno znam koja je moja uloga u momčadi. Sjajno je pripremio ovu utakmicu, rekao je kapetan Marin Rozić nakon susreta sa Cedevitom
Vidi originalni članak

Danijel Lutz (33) promaknut je iz vršitelja dužnosti trenera Cibone u - trenera Cibone! Dosadašnji pomoćnik prvih trenera vukova Perasovića, Radulovića, Vrankovića, Repeše i Mršića, nakon uvjerljive pobjede nad Cedevitom potaknuo je upravu da prestanu tražiti druga rješenja te da mu daju pravi ugovor, koji je i zaslužio.

To je zagovarao i kapetan Marin Rozić nakon pobjede nad gradskim rivalima, govoreći kako uprava tim potezom sigurno neće pogriješiti.

- Otkako je on došao konačno znam koja je moja uloga u momčadi. Sjajno je pripremio ovu utakmicu - rekao je Rozić nakon susreta sa Cedevitom u kojoj su cibosi konačno proigrali, letjeli terenom i briljirali u obrani.

Podsjetimo, Lutz je preuzeo momčad 24. studenog nakon što je Veljko Mršić dao ostavku te otada vodio četiri utakmice. U Eurokupu cibosi su teško stradali kod St. Petersburga te kod Choleta, a u regionalnoj ligi, osim slavlja protiv Cedevite, izgubili su na gostovanju kod euroligaša Olimpije nakon što su uvjerljivo vodili do 36. minute utakmice.

Lutz je i prošle godine u ovo doba, kada je s klupe otišao Joke Vranković, uskočio kao v.d. trenera, no tada je uprava Cibone dovela Jasmina Repešu.

Pred potpisom za Cibonu američki je razigravač Smush Parker (31). Nekadašnji igrač Detroita, Phoenixa, Lakersa (2005.-2007.), Miamija (2007.-2008.) zadnji je angažman imao u Dominikanskoj republici.

Nakon odlaska iz NBA-a 2008. bio je u razvojnoj NBA ligi, igrao u Kini, ruskom St. Petersburgu, grčkom Thessalonikiju, u Iranu i Venezueli. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WOMANIZER 10.12.2012.

    bezveze, jednostavno glupo!

  • FilipHerceg 10.12.2012.

    ma za cibonu ce bit i pre dobar,ajmo parker,dođi

  • libeluli 10.12.2012.

    vidje skeptika---a dajte vi nekoga boljega....

Komentiraj...
Vidi sve komentare