To je to što me zanima!

Kraj sezone? Bryant je poslao Rickyja Rubija na liječenje...

Vidjet ćemo nakon pregleda, no čini se da su mu otišli križni ligamenti, rekao je liječnik Minnesota Timberwolvesa nakon utakmice o ozljedi mladog Španjolca
Vidi originalni članak

Želio je spriječiti Kobea da riješi utakmicu, dotrčao je do njega i stao mu na put. No Bryant ga je pregazio poput kamiona, a Rubio je pao na parket držeći se za lijevo koljeno.

- Vidjet ćemo nakon pregleda, no čini se da su mu otišli križni ligamenti - rekao je liječnik Minnesota Timberwolvesa nakon utakmice.

Mladom Španjolcu suigrači su pomogli da ustane i ode u svlačionicu. Da stvar bude još gora, suci su mu svirali prekršaj, pa je Kobe Bryant iz slobodnih bacanja 16 sekundi prije kraja doveo Lakerse u vodstvo, a naposljetku i do pobjede 105-102.

Rubio je imao fenomenalnu prvu sezonu u NBA ligi. Imao je prosjeke od 10,6 koševa, 8,2 asistencije i 2,2 osvojene lopte. Bio je treći “kradljivac” lopti i peti asistent lige, a mlada momčad Minnesote bila je na dobrom putu da uđe u doigravanje prvi put nakon 2004. godine. Upravo je 21-godišnji Španjolac bio jedna od najvažnijih karika u preporodu Wolvesa.

NBA liga željno ga je iščekivala dvije godine, otkako ga je Minnesota kao petog birala na draftu 2009. vjerujući da dobiva najtalentiranijeg Europljanina u povijesti. I nije razočarao. Njegova kreativnost i spektakularna dodavanja oduševila su Amerikance, a do pojave Jeremyja Lina bio je nedvojbeno najljepša priča ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mido91gunit50 10.03.2012.

    prava steta on je jedan od rijetkih playmakera koji igraju na stari nacin ovi novi poput westbrooka svi idu na sut i zakucavanje

  • lebron2g 10.03.2012.

    Šteta. Dečko igra fenomenalno. Nešto slično kao Nash

Komentiraj...
Vidi sve komentare