To je to što me zanima!

Kraj sezone za Rafu Nadala: Ozljeda zgloba je učinila svoje

U 2016. godini odigrao je svega dva turnira, a završit će ispod pete pozicije na ATP rang listi. Odlučio je ranije završiti sezonu kako bi se posvetio pripremi za nadolezaću
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal objavio je da prijevremeno završava sezonu zbog ozljede lijevog ručnog zgloba, koja ga je mučila tijekom cijele sezone.

Nakon poraza od Viktora Troickog u Šangaiju Nadal je dao nagovijestiti kako će ranije završiti sezonu, a došla je i konačna potvrda. Španjolac se povlači i propustit će ostatak sezone te se posvetiti pripremi za nadolazeću.

U 2016. godini odigrao je svega dva turnira, a završit će ispod pete pozicije na ATP rang listi.

- Nije tajna da sam na Olimpijske igre otišao nedovoljno spreman poslje kratke pripreme, ali cilj je bilo zlato za Španjolsku. Taj prinudni oporavak mi je uzrokovao bol koju sam osjećao od tog trenutka do sada, zbog čega neću igrati do 2017. Žao mi je što neću nastupiti sljedećeg vikenda u Baselu jer se sjećam sjajnog finala sa Rogerom Federerom prošle godine - rekao je Nadal.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Greatest-Of-All-Time 22.10.2016.

    Rafa oporavi se pa da te gledam ovde za par mjeseci :DDDDD.

  • 22.10.2016.

    Nema od njega nista vec 2 sezone...dao je svoje...top igrac nekada

  • Ivek987 22.10.2016.

    Tenis uopće više nema onu draž. Čak se ni Novaku više ne igra kada nema ove dvojice, Novaka nema tko dobiti, jedino tko ga može dobiti su bili Nadal i Federer, kako njih nema nema ga tko zaustaviti. To što ga netko dobije to je zato što se Novaku više ne da igrati, osvojio je sve što je mogao, nema pravu konkurenciju i kako da se motivira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare