To je to što me zanima!

Kraj za hrvatske odbojkaše na EP-u nakon 3 uvjerljiva poraza

Hrvatski odbojkaši bez osvojenog su seta završili nastup na Europskom prvenstvu u Italiji. U posljednjem meču bolja je bila Estonija s 25-19, 25-18, 25-10 po setovima
Vidi originalni članak

I treću utakmicu u tri dana odbojkaši Igora Šimunčića izgubili su 3-0. Ovoga puta bolja je bila Estonija s 25-19, 25-18, 25-10 te su tako završili svoj nastup na Eruopskom prvenstvu u Italiji.

Hrvatska je tako bez ispaljenog metka, točnije, bez ijednog osvojenog seta, završila svoj nastup na Europskom prvenstvu na kojem su se pojavili prvi put nakon osam godina pauze.

I dok su se porazi od osvajača Svjetske lige Francuske i domaćina Italije očekivali, deklasiranje protiv Estonaca nitko nije mogao očekivati. Iako je to trebala biti borba za prolaz dalje iz skupine, ispalo je kao lagan posao za Estoniju. Kako bilo, Hrvatska se, ako ništa drugo, barem vratila na veliku scenu i pokazala da je naša odbojka još na životu, kakva god bila.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sve u 16 12.10.2015.

    nazalost,HR odbojka je u totalnom rasulu...liga nam je toliko zanimljiva da se vec unaprijed zna tko ce bit prvi a tko ispada ako i bude ispadanja.najplaceniji igraci su u Marina Kasteli a placa im je ove sezone oko 5000 kuna,da kuna.imali smo mi generaciju vrhunskih odbojkasa na celu sa Antunovicem,Laninovicem,Maricem itd.ali poslije njih katastrofa...Omrcen je jedini igrac u zadnjih 10 godina koji nes vrijedi a ostali su tek prosjecni igraci za HR ligu.

  • blokirani_lovac 12.10.2015.

    Izgubili su da ne bi igrali i izgubili od Srbije...

  • SKY1 11.10.2015.

    Kakvo je stanje u našim ostalim sportovima treba biti zadovoljan da se uspiju plasirati na natjecanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare