To je to što me zanima!

Kraj za Luisa Enriquea, ali i za Calderón: I Pep se tu oprostio

ENRIQUE, ZADNJI PUT Luis Enrique (47) večeras će zadnji put sjediti na klupi katalonskoga kluba. Barcelona u finalu Kupa kralja igra protiv Alavésa na oproštaju - Vicente Calderóna
Vidi originalni članak

Na klupi Barcelone Luis Enrique proveo je tri godine, osvojio je osam trofeja, a večeras (21.30) ide po deveti, svoj oproštajni s katalonskim divom.

Barcelona finale Kupa kralja protiv Deportivo Alavésa igra na Vicente Calderónu. Na istom se stadionu prije pet godina od klupe Barcelone u finalu Kupa kralja oprostio i Pep Guardiola. A oprostit će se i - stadion. Atlético će od sljedeće sezone igrati na novom stadionu Wanda Metropolitano.

- Jako sam zahvalan Enriqueu na svemu što je učinio za mene. On je inzistirao da potpišem za Barcelonu. Puno sam naučio od njega, uživao u ovom razdoblju te mu želim sve najbolje. Siguran sam da će se nakon odmora vratiti i opet raditi dobar posao - rekao je Ivan Rakitić.

Katalonci večeras moraju pobijediti kako bi spasili sezonu. Enrique je izgubio titulu i ispao u četvrtfinalu LP-a pa bi poraz od Alavesa bio grozan oproštaj od klupe na koju će u ponedjeljak sjesti Ernesto Valverde (53), dosadašnji trener Athletic Bilbaa.

Osim Španjolaca, finale kupa danas (20 sati) igraju Nijemci. Niko Kovač s Eintrachtom iz Frankfurta u Berlinu igra protiv Borussije Dortmund. Chelsea i Arsenal od 18.30 sati igraju finale FA Cupa na Wembleyju, a PSG i Angers Matea Pavlovića od 21 sat na Stade de Franceu odlučuju tko će osvojiti francuski kup.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • miroslav32 27.05.2017.

    Nek ode praznih ruku

  • citalacvjerni 27.05.2017.

    Enrique je zaista divan trener, žao mi je što odlazi. Visca el Barca!

  • YangaMbiwa24 27.05.2017.

    Drago mi je zbog Alavesa da se igra u večernjem terminu, ono protiv Eibara po najvećem suncu je bilo katastrofa, vidjeli ste kako je Jordi Alba padavicu dobio, a ni Neymar nije bolje prošao, katastrofa, nehumani uvijeti za igru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare