To je to što me zanima!

Odegaard napravio pomutnju u Realu: Pozitiv... Ne, ipak nije

Nakon prve prvenstvene utakmice nalaz svih igrača bio je negativan, tek se naknadnim testom dobio pozitivni nalaz, no u konačnici nakon najnovijeg testirana igrač je negativan
Vidi originalni članak

Nakon što su španjolski mediji objavili da je Martin Odegaard (21), veznjak Real Madrida, bio pozitivan bio na testiranju na korona virus poslije prvenstvene utakmice protiv Real Sociedada (0:0) u nedjelju, oglasio se španjolski prvak.

REAL SOCIEDAD - REAL MADRID 0-0 Kiks Reala: 'Kraljevi' blijedom partijom otvorili sezonu La Lige

- Nakon što su testiranju podvrgnuti svi igrači i treneri, rezultati svih Covid-19 testova su negativni - objavio je Real nakon prve utakmice u prvenstvu.

Odegaard je bio u Realovoj prvoj momčadi na gostovanju u Baskiji, imao je dakle, kako Španjolci kažu, "lažno pozitivni" test u ponedjeljak, što je izazvalo strah da nije zarazio Modrića i ekipu, ali i protivnike.

BAŠ 'KRALJEVSKI' Modrić i ekipa pomažu klubu: Donirali premije od milijun eura

Međutim, najnovija Realova objava, nakon što su dodatnim testovima u jučer popodne podvrgnuti svi igrači, pa tako i Odegaard, pri čemu je i njegov test bio negativan, pokazuje da nema bojazni od toga da je bio širitelj zaraze na spomenutoj utakmici. 

Odegaardov negativni nalaz na ponovljenom testu znači da nije zaražen te da ne mora ići u karantenu. Tako će moći konkurirati za utakmicu protiv Betisa u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare