To je to što me zanima!

Kraljevi remija opet uzeli bod: Drožđek zabio prekrasan gol...

Nogometaši Slaven Belupa i Lokomotive remizirali su (1-1) u 34. kolu HT Prve lige. 'Farmaceuti' su u vodstvo došli golom Mateusa iz penala, a Domagoj Drožđek postavio je konačnih 1-1 krasnim golom
Vidi originalni članak

U Koprivnici svakom po bod, ali i Slaven i Lokomotiva imaju za čime žaliti. U utakmici 34. kola HT Prve lige ova dva takmaca remizirala su 1-1, uz golove Mateusa Lime i Domagoja Drožđeka.

Gledali smo rascjepkanu utakmicu sa čak sedam žutih kartona. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, iako je Lokomotiva bila nešto konkretnija. U nekoliko navrata opasno je zaprijetio mladi Luka Ivanušec (20). Pogodio je Lokomotivin Kastrati stativu, ali na poluvrijeme se otišlo bez golova.

Kako to obično biva, kad ne zabiješ - primiš. Sudac Tihomir Pejin u 49. minuti sudio je penal za Slaven Belupo koji je u gol pretvorio Mateus Lima (26). Penalu je prethodilo neoprezno igranje rukom Kristijana Jakića. Brazilcu je to bio peti gol u HNL-u u 20 nastupu, a ima i jednu asistenciju.

'Lokosi' nisu očajavali. Stezali su obruč oko gola, Domagoj Drožđek (23) poluškaricama je zamalo zatresao mrežu, ali nekoliko minuta kasnije naštimao je nišanske sprave i krasno desnom pogodio s ruba šesnaesterca u gornji desni kut golmana Ivana Filipovića. Bivšem napadaču Borussije Dortmund i Varaždina to je bio treći gol ove sezone u 21. nastupu. Do kraja su 'farmaceuti' spašavali živu glavu, Filipović je skinuo zicer Jakiću, a ostalo je 1-1.

Slaven Belupo je bodom ostao na sedmom mjestu s 33 boda, šesta je Lokomotiva s 49 bodova i time su i matematički ispali iz borbe za Europu. Inače, Slavenu je ovo bio 15 remi ove sezone, a imaju još šest pobjeda i 13 poraza. Kraljevi remija, nema što.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare