To je to što me zanima!

Krama opet zabio! Prvo Lyonu, sad i Augsburgu, šesti do sada

KAO NA TRACI Hrvatski reprezentativac pogodio je za vodstvo domaćina nakon sjajne solo akcije Joelintona u 65. minuti. Krama je pospremio loptu u mrežu i dao svoj drugi u posljednja četiri dana
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić ponovno je zabio gol za Hoffenheim! U susretu 11. kola Bundeslige hrvatski reprezentativac pogodio je za vodstvo domaćina nakon sjajne solo akcije Joelintona u 65. minuti. Krama je pospremio loptu u mrežu i dao svoj drugi u posljednja četiri dana te stigao do šestog u sezoni.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Kramarić je u srijedu zabio na gostovanju kod Lyona gdje je Hoffenheim s igračem manje uzeo vrijedan bod (2-2). Ovog puta nije bilo spašavanja u posljednjim minutama kao u Francuskoj jer je nakon izjednačujućeg gola Finnbogasona u 69. za konačnih 2-1 zabio Nelson u 83. minuti.

Hoffenheim je nakon 11 odigranih kola na visokom petom mjestu s istim brojem bodova kao i Leipzig (19) na četvrtom mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kobajagi10 10.11.2018.

    Pa to mu je i poso...

  • Xyster 10.11.2018.

    Ovaj Nelson već ima 6 golova, nadam se da će nastaviti ovako i sljedeće sezone dobiti priliku u Arsenalu. Ne razumijem kako može ovako lagano pustiti igrača na posodbu, a bez da si mu prije toga dao poštenu priliku.

  • potparol.fr 10.11.2018.

    Mogli ste malo najaviti derbi kad vec spominjete Bundesligu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare