To je to što me zanima!

Krama prekrasnim volejem započeo preokret Hoffenheima!

Četiri minute nakon Kraminog gola domaća momčad ostala je bez jednog igrača, jer je Thuram isključen zbog pljuvanja suparnika. Hoffenheim je prednost iskoristio i u 86. minuti došao do pobjede
Vidi originalni članak

Nogometaši Hoffenheima došli su do vrijedne pobjede u 13. kolu njemačke Bundeslige, a subotu su slavili sa 2-1 (0-1) na gostovanju u Mönchengladbachu, a prvi od dva pogotka za goste postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo zaključio europsku jesen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borussia je povela u 34. minuti golom Stindla. Na sljedeći pogodak čekalo se do 75. minute, kad je Bebouov ubačaj Andrej Kramarić preciznim volejem pretvorio u izjednačenje. Četiri minute poslije domaća momčad ostala je bez jednog igrača, jer je Thuram isključen zbog pljuvanja suparnika. Hoffenheim je prednost iskoristio i u 86. minuti došao do pobjede pogotkom Ryana Sessegnona.

RB Leipzig je propustio priliku privremeno zasjesti na vrh, jer je na domaćem terenu odigrao samo 0-0 protiv Kölna.

Schalke je i 29. utakmicu zaredom ostao bez pobjede u Bundesligi. U Veltins Areni se osladila Arminia zahvaljujući pogotku Klosa (53). Momčadi iz Gelsenkirchena nije pomogla ni trenerska smjena, povratak Huuba Stevensa na klupu koja je postala 'ukleta'.

Werder je do pobjede u Mainzu došao u 90. minuti pogotkom Dinkcija, a iznimno uspješnu subotu za goste okrunio je i Eintracht koji je sa 2-0 slavio u Augsburgu. Momčad iz Frankfurta povela je autogolom Frambergera (53), a konačnih 2-0 postavio je Ilsanker (87).

Od 18.30 sati na rasporedu je derbi 13. kola u kojem vodeći Bayer u Leverkusenu dočekuje Bayern u dvoboju za prvo mjesto nakon 13. kola.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • debelahladovina 22.12.2020.

    Kad bijelac nazove crnca crncem ili ga pljune to je rasizam, kad crnac pljune bijelca to je nesportsko ponasanje!?

  • 20.12.2020.

    Krama ce nam donijeti naslov Europskog prvaka! 😉

  • GeneralPraljakUskoplje 19.12.2020.

    Krama je klasa 🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare