To je to što me zanima!

Krama: Stalno zovu za karte, svi bi u Maksimir na Španjolce

KRAMARIĆ U FORMI U posljednje je dvije utakmice zabio dva gola, Augsburgu i Lyonu, prije toga je Francuzima u Ligi prvaka kod kuće zabio dva komada. Već je na tri gola u Ligi prvaka ove sezone
Vidi originalni članak

U prvoj ga utakmici protiv Španjolske nije bilo, izgubili smo 6-0, ali sad bi s njim u napadu stvari mogle biti drukčije.  Andrej Kramarić u velikoj formi čeka utakmice protiv velikana Španjolske i Engleske u Ligi nacija.

U posljednje je dvije utakmice zabio dva gola, Augsburgu i Lyonu, prije toga je Francuzima u Ligi prvaka kod kuće zabio dva komada. Već je na tri gola u Ligi prvaka ove sezone.

- Nisam gledao ljestvicu strijelaca u Ligi prvaka, ali kažu mi da sam u probranom društvu, blizu vrha - kaže Kramarić.

Doista, društvo je probrano, na tri su gola u Ligi prvaka ove sezone Neymar, Griezmann, Icardi, Benzema, David Silva...

Hrvatska protiv Španjolske igra u četvrtak 15. studenog u 20:45 sati na Maksimiru. U posljednjem kolu Lige nacija, tri dana nakon utakmice protiv Španjolske, Vatreni će na Wembleyu igrati protiv Engleske (15:00).

Za utakmicu sa Španjolskom vlada veliki interes.

- Već me zvalo i previše ljudi, svi bi na tu utakmicu - kaže Andrej, koji se prisjetio Vichaija Srivaddhanaprabhae, preminulog vlasnika Leicestera.

- Strašno je to što se dogodilo. Na mene je ostavio sjajan dojam - završio je Krama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Inati_se_slavonijo 12.11.2018.

    Ne razumijem,svi ga zovu za karte a karata ima još oko 10 tisuća u prodaji. Sve neki džabalebaroši i gotovani,išli bi na utakmicu ali da im netko donese ulaznicu na kućni prag i, naravno, da je sve to besplatno i po mogućnosti loža... Kakva je tek grabež i žicanje za ulaznicama kad su u pitanju SP i EP ako nisu u stanju kupiti za domaću tekmu...

  • Dustov 12.11.2018.

    Prodisao konacno hrv nogomet i nemojte sad reci da je to jer je mamic u hercegovini....konacno je pozitivno ozracje.

  • doog_kool 12.11.2018.

    Poznati hrvatski sindrom...svi bi na utakmicu,ali samo ako je dzabe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare