To je to što me zanima!

Kramarić dobio šefa: Claudio Ranieri novi trener Leicestera

Radio sam u mnogim velikanima i vrhunskim ligama, ali sanjao sam o povratku u najbolju ligu svijeta otkako sam napustio Chelsea, kazao je Claudio Ranieri (63)
Vidi originalni članak

Nepuna dva tjedna Leicester City bio je u potrazi za novim trenerom nakon što je vodstvo kluba odlučilo telefonskim putom dati otkaz Nigelu Pearsonu. U ponedjeljak su "lisice" objavile tko će naslijediti klupu premijerligaša u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Radi se o iskusnom talijanskom treneru Claudiju Ranieriju (63).

- Jako mi je drago što sam došao u klub s takvom tradicijom kakvu je ima Leicester City. Radio sam u mnogim velikanima i vrhunskim ligama, ali sanjao sam o povratku u najbolju ligu svijeta otkako sam napustio Chelsea - rekao je Talijan na predstavljanju i dodao:

- Hvala vlasniku, njegovu sinu i svim operativcima u klubu na šansi koju su mi pružili. Sad imam samo jedan način kako im uzvratiti povjerenje: usmjeriti svu moju energiju na ostvarivanje što boljih rezultata s momčadi.

Ranieri je bez posla bio od studenog prošle godine, kad je dobio otkaz u grčkoj reprezentaciji s kojom je izgubio kod kuće od Farskih Otoka. Kao trener od važnijih je trofeja osvojio talijanski Kup i Superkup s Fiorentinom 1996., Kup kralja s Valencijom 1999., kao i europski Superkup 2004.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Space Burek 14.07.2015.

    znaci krama ispada iz lige ove sezone

  • Klimzy 14.07.2015.

    S njim na klupi,Leicester bi mogao laku u drugu ligu

  • El Tractor 14.07.2015.

    Jedan od najgorih stručnjaka na svijetu trenutno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare