To je to što me zanima!

Kramarić dogovorio prelazak u Juve: To bi bilo ostvarenje sna

Andrej Kramarić zarađivat će 1,5 milijuna eura godišnje u Juventusu. Kramarić je s Juveom sve dogovorio, ostaje samo da se Rijeka usuglasi. Potpisat će na 5 godina
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić u zimskom prijelaznom roku potpisat će petogodišnji ugovor s Juventusom, tvrdi Sky Italia. Juve se dogovorio s napadačem Rijeke koji će u Torinu zarađivati 1,5 milijuna eura godišnje, dodaju Talijani.

- Juventus je sve dogovorio s igračem, a sad se mora dogovoriti s Rijekom. To je teži dio posla jer ima žestoke suparnike kao što je Mourinhov Chelsea. Rijeka traži 10 milijuna eura, iako Kramarić može napustiti Kantridu za samo dva milijuna. No on to ne želi napraviti svom klubu - piše Sky Italia.

Kramarića uspoređuju s Bokšićem, Mandžukićem i Džekom.

- Talijanska liga je među najboljima, bila bi mi čast igrati ovdje. Ostvario bih svoj san. Znam da Juventus ima sjajnih napadača, ali ne bojim se konkurencije - rekao je Kramarić, prenosi Sky Italia.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Maldini3 28.11.2014.

    Chelsea? Remy i Drogba, Juventus- Ljorente, Tvez, Morata, Giovinco, prije da ce Zaza ili Berardi doci u Juve...

  • almab 27.11.2014.

    http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/miskovic-kramaric-mozda-ostane-do-ljeta-a-mozda-i-duze/76358/ Cisto da budte u toku,a ne sve Copy-Paste.Ovo je najsvijezija informacija od veceras.

  • domibeka17 27.11.2014.

    bundesliga! koja italija

Komentiraj...
Vidi sve komentare