To je to što me zanima!

Kramarić napao trenera! Ej, pa nismo mi roboti, ovako ne ide

'Mijenjamo sustave igre unutar utakmice prečesto. Pa čovječe, nismo roboti, mi smo ljudi. Previše grešaka radi se i izvan terena', rekao je hrvatski napadač Bildu i tako poslao nedvosmislenu poruku treneru
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (27) pod velikim je pritiskom u svom Hoffenheimu. Momčad koja je bila prvi favorit za četvrtu poziciju Bundeslige, onu koja vodi u Ligu prvaka iduće sezone, sada je pala na osmo mjesto i opasno im visi Europa.

Stvari po Kramin klub krenule su loše kada ih je prije nekoliko dana razbio Wolfsburg s 4-1, a hrvatski je reprezentativac u toj utakmici promašio penal prvi vodstvu 1-0 svoje momčadi. U prošlom kolu Hoffenheim je išao na noge Mönchengladbachu, izravnom konkurentu za Europu, a pobjedu su prosuli u 84. minuti kada im je zabio Josip Drmić za konačnih 2-2. Kramu je trener Julian Nagelsmann (31) u toj utakmici izvadio u 75. minuti, a Bild doznaje da je u svlačionici nakon utakmice bilo burno.

- Mijenjamo sustave igre unutar utakmice prečesto. Pa čovječe, nismo roboti, mi smo ljudi. Previše grešaka radi se i izvan terena - rekao je hrvatski napadač Bildu i tako poslao nedvosmislenu poruku treneru Nagelsmannu koji očito gubi konce u svlačionici.

Pojasnio je Krama taktičke dubioze koje je spomenuo.

- Pri promjeni sustava igre nekad nam treba i tri minute jer ne razumiju svi igrači na prvu što treba napraviti. Neki ni ne čuju da mijenjamo sustav od 50 tisuća ljudi koji navijaju. Kakvu onda prednost imamo od tog? - zapitao se hrvatski reprezentativni napadač.

Iz Hoffenheima se nisu previše obazirali na Kramarićev istup. Pripisali su to razočaranosti i vrućoj glavi nakon utakmice. Nagelsmann od lipnja sjeda na klupu RB Leipziga i to uskoro neće biti njegov problem.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 14.05.2019.

    Bravo Kramarić !!!! Tako treba se reći šta i kako stoje Stvari !!!! Samo ti nastavi oštro !!!! A pred Golom moraš bit još Lukaviji i Bezobrazniji onda ćeš postat pravi Golgeter !!!!

  • MODERN TALKING 06.05.2019.

    ode trener, a gdje ce on?

  • Guginho 06.05.2019.

    Ja tebe nebi stavio da igras u 3 zagrebacku, fulas penal, 10 100% prilika, sebican si, spor, prodes igraaca svakih 10 utakmica.. Sjebo si Hofenheim u zadnje 3 utakmive igras baba neka

Komentiraj...
Vidi sve komentare