To je to što me zanima!

Kramarić nije zabio, Leicester su minute dijelile od pobjede

Dvije popodnevne utakmice 26. kola Premiershipa, Everton - Leicester te Tottenham - West Ham završile su 2-2. Andrej Kramarić igrao je cijelu utakmicu za "lisice"...
Vidi originalni članak

Leicester City osvojio je prvi bod otkako je Andrej Kramarić stigao u klub, a vrlo lako je mogao i do sva tri na zahtjevnom gostovanju kod Evertona. Hrvatski napadač bio je među boljim pojedincima "lisica" koje su odigrale 2-2 na Goodison Parku.

Hrvatski reprezentativac imao je nekoliko udaraca na gol "toffeesa", najbolji u 27. minuti kad je loptu s ruba šesnaesterca poslao malo iznad grede. Leicester se dobro držao, ali je u 57. minuti pao u zaostatak. Steven Naismith sretno je pogodio pokraj ukopanog Schwarzera.

Izgledalo je kako će "lisice" krenuti prema novom porazu, ali ipak se to nije dogodilo. David Nugent u 63. minuti izjednačio je nakon loše reakcije Tima Howarda, a sedam minuta poslije nakon slične akcije Cambiasso je pogodio na povratnu loptu Andyja Kinga.

Leicester je na kraju bio blizu tek pete pobjede u prvenstvu, ali dvije minute prije kraja sam si je zabio. Matthew Upson u skoku s Lukakuom loše je reagirao i poslao loptu u svoju mrežu za konačnih 2-2. Kramarić je igrao svih 90 minuta.

Ovim rezultatom Leicester je došao do 18. boda, četiri manje od zone spasa. Everton je s 28 bodova na 12. mjestu.

U ranije odigranoj utakmici Tottenham se spasio poraza u londonskom derbiju s West Hamom golom Harryja Kanea u 96. minuti. "Čekićari" su vodili 2-0 golovima Kouyatea (22') i Sakha (62'), no Kane je u završnici smanjio na 2-1 (81'), potom propustio iskoristiti penal, da bi u drami na kraju zabio za 2-2.

Premiership, 26. kolo

Idi na 24sata

Komentari 15

  • El Tractor 23.02.2015.

    Dobra igra Kramaricha!

  • danielino 23.02.2015.

    nista od Krmakića

  • good vibes 23.02.2015.

    protiv manchestera odigrali katastrofalno, dodavanje napamet i bez ikakvog smisla a danas i protiv arsenala su igrali odlicno, popravila se igra i ako ovako nastave do kraja sezone mogli bi se izvuci

Komentiraj...
Vidi sve komentare