To je to što me zanima!

Kranjčar: Da je Englesku vodio Harry, vidjeli bi Euro

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar smatra da bi Harry Redknapp odveo englesku reprezentaciju na Euro. No izbornik je bio Steve McClaren
Vidi originalni članak

Da je Englesku u kvalifikacijama vodio Harry Redknapp, "Gordi Albion" bi se kvalificirao u u Austriju i Švicarsku, mišljenja je ponajbolji hrvatski reprezentativac i član Portsmoutha Niko Kranjčar.
Niko je igrao i u Maksimiru i na Wembleyu. No izbornik je bio Steve McClaren i svi znamo kako je prošla Engleska.
- No ja imam samo 23 godine i nemam pravo govoriti jesu li u FA savezu pogriješili u izboru ili ili ne. Ali mislim da bi Harry odveo Engleze na Euro. Zna točno kako postaviti taktiku u utakmici - rekao je Kranjčar u Sunday Mirroru.
Redknapp je menadžer Portsmoutha i pod njegovim vodstvom je klub s Fratton Parka osvojio prestižni FA Cup prošle sezome. Bio je to ujedno i prvi međunarodni trofej za Kranjčara.
Niko je usporedio hrvatskog izbornika Slavena Bilića i Redknappa.
- Njihov rad je sličan. Prema svakom igraču pristupaju jednako i vrlo prijateljski. Slaven je mlađi i ima neke svježije ideje. Ali obojica imaju puno nogometnog znanja i pravo je zadovoljstvo raditi s njima - rekao je Kranjčar i nastavio:
- Izbornik je pričao Redknappu o meni. Jedan od razloga zašto sam se odlučio za Pompey su i dobre povratne informacije hrvatskih igrača o Harryju. Rekli su mi da se prijateljski odnosi prema igračima.
Redknapp je bio menadžer i Slavenu Biliću dok je izbornik igrao za West Ham te imaju vrlo dobar odnos. Bilić je rekao Harryju puno lijepih riječi o Kranjčaru kad se Portsmouth zanimao za hrvatskog veznjaka.









Idi na 24sata

Komentari 3

  • BBBoXer 23.06.2008.

    sasapref ti suti , vidio sam tvoje komentare i na ostalim člancima seljacino ljubomorna , nemate neki svoj portal u srbiji pa dolazite na nase , IDIOTE LJUBOMORNI ,sta vi imate samo tenisace , a pogledaj malo HRVATSKU , koja ima sve !!!

  • sasapref 22.06.2008.

    Sta je to ENGLESKA???Da li se to jede?

  • Toni9Bayern 22.06.2008.

    Ma da ih je vodio hiddink ne bi se kvalificirali za euro, imaju sjajne pojedince ali sto im to vrijedi kad nemaju slogu i igru... engleski nogomet je bez kvalitete jer im ligu cine 85 posto stranci a klubovima vladaju inozemni tajkuni koji se ne brinu za englesku mladez i razvoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare