To je to što me zanima!

Kranjčar: Fratton Park mora postati naša snaga

Zadnjih dana se Niko Kranjčar često povezivao s odlaskom iz Portsmoutha, a interes su dodatno pojačali predstavnici Arsenala i Evertona
Vidi originalni članak

No, za lokalni The News Kranjčar ne prestaje širiti lojalnost spram Portsmoutha, te najavljuje bolje dane kluba koji se trenutačno nalazi na 16. mjestu premierligaške ljestvice. U 26 utakmica Portsmouth je skupio tek 28 bodova, a ove sezone pogotovo slabo igraju na svom Fratton Parku: imaju pet pobjeda, dva remija i šest poraza. Više poraza od njih kao domaćin ima samo Hull City (sedam), dok su po šest, kao i oni, skupili West Ham, Sunderland, Bolton, Blackburn i West Bromwich.
- Nekada smo bili čvrsti na svom terenu. Bodovi nisu odlazili s Fratton Parka. Tu snagu moramo vratiti do kraja sezone, jer nas u protivnom čeka težak finiš - rekao je Kranjčar i nastavio:
- Ne bih paničario jer situacija nije takva. No, moramo misliti samo na sadašnjost kako bi imali lijepu budućnost. Što je bilo, bilo je. Neću se vraćati na mnoge utakmice koje smo izgubili u zadnjim minutama i sekundama. To je nogomet. Ali, ne smijemo dozvoliti da se takvo što ponavlja.
Kranjčar nije želio niti jednu riječ reći o novom zanimanju Arsenala i Evertona.
- Pitajte me o Portsmouthu, ništa drugo ne komentiram.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare